![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
![]() שלום ,
שמי ארתור אני לקוח של חברת . לפני כמה ימים רכשתי מהם חבילת BNC. אתמול בשעה 4 בצהריים , הביאנסים נותקו. ישר ידעתי שיש איזושהי בעיה , אבל חיכי שהם יענו בחזרה... בשעה 7 התחלתי לצלצל לניר, ניר בבית לא עונה , הפלאפון סגור. התקשרתי לעידן. עידן אמר שהכל יחזור בעוד כמה שעות או היום בבוקר , השעה כבר 13:00 , עברו כבר 21 שעות מאז שהכל נפל... התקשרתי לעידן הבוקר עוד פעם , הוא אמר שהכל היה אמור לחזור , ושהוא יתקשר אלי , עד עכשיו אין טלפון. הפלאפון של ניר סגור , האתר שלהם לא פועל , בקיצור אין דרכים ליצור איתם קשר. אני מעוניין לשמוע מה אתם אומרים ? ... |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
למה ישר לבוא לפה?
תחכה, אני בטוח שהם מנסים לטפל בבעיה! |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כן. מה אתה ישר רץ לפרסם את זה.
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא אמרתי לך עוד לא עלה.
אמרתי לך זה אמור לעלות כל רגע. ואני מחכה לניר שיענה לי בטלפון. בישביל שאני ידע יותר לעומק. בכל מקרה יש בעיות עם השרת. הוא היה אמור לחזור אתמול בלילה. אבל היום הוא אמור לחזור. פעם הבאה תצטט אותי יותר טוב. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני חושב שהאשכול הזה סתם מיותר והאשכול הזה סליחה על הביטוי אבל מטומטם לחלוטין..
צריכים לנעול אותו ולעשות חוק שלא על כל דבר קטן באים לרוץ להוסטס כי יש כאן חבורה של ילדים קטנים שעל כל דבר באים לפה וזה מתחיל לעלות על העצבים.. ![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וארתור , במידה והBNC שלך לא חזר/ו תדרוש פיצוי של זמן או כל פתרון שתמצאו לדעתי זה מיותר שכל בעל עסק שנגמרה לו הסוללה בטלפון הוא "מנוול שמסנן את הלקוחות שלו וגונב כספים". אני לא רואה צורך לרוץ להוסטס לפתוח ביקורת / המלצה. אם קיבלתי שירות טוב אני אגיד לאותו בנאדם שקיבלתי שירות טוב. ואם לא קיבלתי שירות טוב אז אני אדבר עם ספק השירות. ותאמין לי שאם היית מדבר עם עידן / ניר יותר יפה אני בטוח שלא קר שה BNC שלך היה פעיל אפילו גם יותר חזק. מקווה שתגיעו ביניכם לעמק השווה. לדעתי , צריך לנעול את האשכול הזה. בברכה, אבישי שמחוני.
# 9 |
הוסטסניון
|
יש לנו בעייה בשרת, אני מאמין שעד שעה 5 הכל יסודר.
אבל בקושי עבר כמה שעות וכבר אתה רץ לרום ביקורות, יושבים איתך כמה שעות מנסים פותחים ל תBNC עוזרים לך על הכל שלאהצחלתה להתחבר, ועוד אני מקבל ביקורות רעה. לא ציפתי לזה ממך...
|