|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() *דימה אל תנעל גם את הדיון הזה בבקשה.. רק שאני יגיד.. שאני יראה שכל הדברים יסתדרו עם ניר, לא כמו פעם שעברה.. נעלת וכלום לא עזר.
שלום לכולם, לאחורנה מי שראה נפתחה ''חברה חדשה'' LineServ http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=31967 אז בואו אני יסביר לכם משהו.. ליין סרב זה לא חברה חדשה.. ליין סרב זה דיב סרב שנסגרו בגלל ביקורות רעות על ניר המנהל.. וליין סרב זה ליינטק שנסגרו בגלל ביקורת רעה שלי על ניר. עכשיו אתם שואלים למה ניר לא המנהל.. אז ככה.. מנהל החברה זה מישהו שקרוב אל ניר.. הוא מנהל את החברה כאילו היא נקיה ואין עליה ביקורות רעות.. כל השרתים וכל מה שצריך שייך לניר = BarMan שמנהל אותה. על מה כל העניין ולמה ביקורת רעה.. ראיתם שניר לקח ממני את הדף הזמנה והטבלה של האיחסון.. הוא אמר שהוא יוריד אותה בדיון שעבר ובגלל זה הוא ננעל, לאחר שהדיון ננעל ניר לא התייחס והמשיך בדרך הגנבה שלו. אז עוד פעם.. עד לחברה החדשה שניר יפתח.. לא ממליץ לקנות מ LineServ בכלל. ניר לא מתייחס למה שאני מבקש, לא מוריד את הקבצים שלי שהוא גנב בלי לשלם עליהם בכלל. תודה ויום טוב, עומר. Last edited by iBConcept; 08-10-06 at 23:39.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
והוא זרק דומיין ישראלי ועיצוב?
|
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דומיין ישראלי לא יודע מה הוא עושה איתו.. אולי הוא עושה מזה כאילו חברת בת.. על אותו שרתים.. כדי לא להפסיד. אבל LineServ זה חברה חדשה.. הוא פתח כאילו היא נקיה בלי ביקורות ואף אחד לא יודע מי המנהל האמיתי. |
|
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
|
סבבה עשה לך רע,
אבל חלאס כל הזמן אתם חופרים אתם והבעיות שלכם(אני מתכוון שאתה כתבת כבר כמה ביקורות), תפתרו הכל מחוץ להוסטס, לא צריכים לבוא לכאן כל הזמן. מצטער אם פגעתי, חג שמח ![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
"ליינטק שנסגרו"
צר לי לאכזב אותך ליינטק בכלל לא נסגרה ויותר מכך הם משקיעים עכשיו 350 ש"ח על עיצוב.. כך שאני לא בטוח שכל המידע שכתבת פה הוא נכון. ויותר מכך ניר קנה ממני עיצוב חדש לדיו סרב עכשיו אז אני משער שהוא מעוניין לפתוח את החברה מחדש ומישהו אחר שלא קשור אליו קונה ממני עיצוב ב350 ש"ח (ליינטק) אני לא הצלחתי לחבר ביניהם אבל אם תצליח תודיע לי.. |כועס| |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
בתאכלס? לפי דעתי ניר פותח 50000 עסקים כדי לבלבל את האוייב...
לפי מה שהבנתי הוא מוכר פרוץ ובגלל שכל לקוח בעסק אחר שמנוהל בפועל ע"י אדם מסויים שניר בחר אך הוא מנהל הכל ומקבל כסף וככה לא עושים לו כלום בנוגע לפרוצים. בתאלכס? אחלה שיטה, ואם הוא עובד ככה חייב לציין שהוא אדם חכם דווקא ובטוח עושה כסף...סתם לבזבז כל פעם על דומיין ישראלי ועיצוב, לא נראה לי שפוי ככה שבטח יש הכנסות. אבל? כל שקר יתגלה בסופו של דבר. ניר, במידה ואתה עושה את מה שאמרתי, ה2000 ש"ח לחודש לא שווים סיכון כזה מבחינה משפטית. בהצלחה בהמשך ומקווה שהכל יבוא על פתרונו. אציין- ההודעה שלי מתבססת על כך שלקוחות של ניר אמרו שהוא מוכר פרוץ וחשיבה הגיונית שלי בלבד וכן עובדות בשטח - דיבסרב ולינטק - 2 עסקים בניהול שונה אך בגלובאלי ע"י ניר. אין כאן כל כוונה להשמיץ את ניר ו/או לפגוע באחד מעובדיו, במידה וזה פוגע, אערוך את הודעתי. חג שמח.
Permanently Banned
|
ציטוט:
וחוץ מכל זה.. הטופס הזמנה שלי אצלהם, וגם הטבלאות של האיחסון, רק ניר לקח אותם.. וגם הכפתורים באתר לייןסרב זה מה שהיה באתר של ליינטק. זה שהם קונים ממך דברים ואתה מרוויח מהם כסף זה לא אומר שאתה צריך להגן עליהם.. אתה יודע טוב מאוד שאני צודק אתה פשוט יכול לא להגיב כדי לא לפגוע באף צד. בקשר אלייך LDFIX ניסיתי לפתור את הבעיות בחוץ.. שלחתי לו איזה 3 הודעות פרטוית.. ניסיתי להשיג אותו כבר שבוע באייסייקיו.. הוא לא שם ***. זה הדבר היחיד שיכול לעזור קצת, אחרי זה כבר אמרתי לו.. אני מגיש תביעה.. אני רק צריך להשיג קצת יותר פרטים עליו. ציטוט:
בקשר למה שאמרת.. הוא מנהל 3 חבורת.. גם ליינסרב, ואני לא אומר את זה סתם.. הוא אמר לי ששאלתי אותו אם הוא מחר את הטבלאות והדף הזמנה שלי לבן אדם שמנהל.. אז הוא אמר ''לא, ליינסרב וליינטק זה אותה חברה עם מנהלים שונים'', ואז הוא ראה שהוא קצת יסתבך אז הוא אמר לי שיום חמישי (שעבר) הוא יקנה את האתר שבניתי לדיו-סרב/ליינטק, ומאז הוא לא עונה.. זה כנראה היה איזה תרגיל כיסוי לדבר קטן. אבל הכל בסופו של דבר יתגלה. Last edited by iBConcept; 09-10-06 at 00:05.. |
||
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
1. לא יודע מה מתרחש ואת כל הסיפור. 2. אנחנו לא יודעים הכל. הוא אחלה בן אדם ואני לא חושב שהוא יגן על בן אדם אך ורק בגלל שהוא משלם לו, תחשוב שניה על המצפון האנושי...לא רואה איך עושים זאת. בן אדם שמשלם לי ויש עליו ביקורת רעה, אני פשוט לא אגיב אבל לטובתו כשאני יודע שפעל לא כשורה לא אעיד...אז כנראה 2 האופציות שציינתי למעלה תקפות. תקרא את ההודעה הקודמת שלי בנוגע לפרטים, פשוט תבקש מלקוח פרטים שלשם שולחים את הכסף (דואר) ו144 יעשה את העבודה, בהצלחה!. שים לב, לאחרונה הותר שימוש בלוגי איסיקיו/מסן בתור ראיה משפטית אם כי זה הוא תהליך ארוך לאשר זאת...אנשים בודקים עם תוכנות מיוחדות שלא ערכת אותם וכדומה. הכל אני אומר מתוך ביסוס. חג שמח!
# 9 |
אחראי קהילה
|
איך אני אוהב את גיא כמה הוא עוזר :P
|
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואם איזשהו לקוח של ניר לשעבר רואה את ההודעה.. שיעשה באמת מ שגיא אמר.. שיצרו איתי קשר באייסייקיו ויביא לי פרטים שהשתמשתם בהם כדי לשלוח לניר כסף. ובקשר ל OPEN.. כנראה מה שגיא אמר עלייך נכון.. אתה אחלה מדיבורים אית ךבתוכנות המסרים. והמלצה שלי.. תזהר שאתה עובד עם ניר.. על כל דבר קטן תרשום דוגמא.. ולפני שאתה לא מקבל תשלום עד השקל האחרון אל תשלח לו את העבודה.. הוא נוכל לא קטן והוא יודע איך להסתדר כמעט עם הכל. אז גם אם הוא עושה לך רושם ראשוני טוב כמו שהיה איתי.. תזהר. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|