|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
זקוק להמלצה על חברה מחו''ל לאחסון על שרתי WINDOWS
אני צריך שתפרטו למה:
*תמיכה *מחירים *שרתים יציבים רצוי מלקוחות ולא משמועות. יום טוב. |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
www.verio.com -
אחד הלקוחות שלי לשעבר התאחסן אצלהם. יש להם מערך שרתים מדהים בכל מיני נקודות בעולם ותמיכה מעל המצופה - התקשרו אליו מס' פעמים להודיע שתהיה נפילה יזומה למשך מס' דקות כי הם רוצים לבצע עדכון כלשהו. עושים מאמץ להתאים את החבילה לצרכי הלקוח. זאת אומרת שנניח ורכשת חבילה של 200 מגה איחסון אבל בפועל רואים שבמשך מס' חודשים אתה משתמש רק ב 50 מגה, הם יציעו לך מיוזמתם לעבור לחבילה קטנה יותר לחסוך לך בעלויות. הם קצת איטיים בתשובות שלהם למיילים (6-7 שעות בערך לתשובה) אבל כשהם עונים אז התשובה תמיד אבל תמיד לעניין גם בשאלות מורכבות. המחירים שלהם יקרים יחסית לחו"ל. www.accuwebhosting.com - שרתים יציבים, פאנל ניהול נוח (HELM), תמיכה טובה ב Live Chat שבאתר שלהם (למרות שלפעמים בגלל הפרשי השעות יוצא שנניח ב 10 בבוקר אצלנו אין אף אחד במשמרת כי זה 3 לפנות בוקר אצלהם, בדר"כ מדובר רק במס' שעות קטן שאין מישהו ב Live Chat. ממליץ לך להתחבר לזה ולשאול אותם שאלות ולראות את זמן התגובה שלהם). תמיכה בדי הרבה אובייקטים (ASP), התקנת אובייקטים נוספים תמורת תשלום די שערורייתי (מחיר האובייקט + 100$ לשעת עבודה). ביקשנו מהם גם לעבור שרת כיוון שהזה שהתאחסנו עליו היה איטי מדי לטעמנו, נענו לבקשה בלי יותר מדי שאלות מיותרות. www.godaddy.com - מחיר ברצפה יחסית למאפייני החבילה. אחד מפאנלי הניהול הכי מעפנים שקיימים, כל פעם עוברים מאתר לאתר ועד שאתה מגיע למה שחיפשת אתה מקבל script timeout. ה FTP והשרתים עצמם איטיים, איטיים מאוד (לשם המחשה: אני יכול ללכת למטבח, להכין כוס קפה ארוחת בוקר, לחזור למחשב וזה עדיין לא עלה). החבילות בסיסיות וכל דבר קטן בתוספת תשלום. אם יש לך שאלות לתמיכה שלהם תדע שיש להם זמני תשובה קבועים (כל 12 שעות בערך). אם הבעיה היא קצת יותר מסובכת מסטנדרטית תקבל תשובה אחרי יום - יומיים. לא מומלץ.
מנהל ראשי
|
מהסתכלות על המחירים של החברות שהומלצו ע"י אלעד (פרט לגודדי),
הייתי ממליץ על אכסון Windows בארץ, המחירים דומים, והתמיכה? בעברית (ובהתאם לשעות העבודה בארץ). פרט כמובן, במידה ואתה זקוק לאכסון בחו"ל לקישוריות טובה יותר לעולם. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|