|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עזרה בהרצת קוד JAVA.
אני עובד עם eclipse, וכנראה ה - console לא עובד אצלי טוב.
הקוד הבא: קוד:
import java.lang.Math; import javax.swing.JOptionPane; public class hello { /** * @param args */ public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub int a,b,c,m,f,f2,g,f3,f4; f = 0; a = Integer.parseInt(JOptionPane.showInputDialog("insert first number")); b = Integer.parseInt(JOptionPane.showInputDialog("insert sec number")); c = Integer.parseInt(JOptionPane.showInputDialog("insert third number")); m = ((b*b)* -(4)*(a*c)); g = (int)Math.sqrt((double)m); if (g > 0) { f = (-b + g)/(2*a) ; f2 = (-b - g)/(2*a); System.out.print("the first result is"); System.out.print(f2); System.out.print("the sec result is"); System.out.print(f); System.out.print("the equation is positive"); } if (g < 0) { f3 = (-b + g)/(2*a); f4 = (-b - g)/(2*a); System.out.print("the first result is"); System.out.print(f4); System.out.print("the sec result is"); System.out.print(f3); System.out.print("the equation is negative"); } } } תודה לעוזרים! |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
קצת דחוף, תודה.
|
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אזהרה ניתנה. |
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תראה מזה.. אני מתקין Java Development Kit בשבילך, אז אולי עוד כמה דקות תהיה גם תשובה.
עריכה: וזה עזר לי לגלות שאין לי מושג מזה JOptionPane, ואני יכול רק להוסיף שגם אצלי זה לא רץ. מקווה לתשובה טובה יותר בפעם הבאה. Last edited by Balrog; 05-10-06 at 23:25.. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מה כאילו זה עושה נוסחאת שורשים?
איזה שורה זה אומר לך?
חבר בקהילה
|
טוב שוב אני חוזר
עכשיו ברור לי מה אמור לעשות JOptionPane, אבל שמתי לב גם שהבעיה היא בקטע שלו. אני עדיין לא יודע למה - אולי בהמשך. לגבי התוכנית עצמה - לא הבנתי מה ניסית לעשות שם, אני זוכר את נוסחאת השורשים קצת אחרת, בצורה הבאה: קוד:
import java.lang.Math; import javax.swing.JOptionPane; public class hello { public static void main() { int a,b,c,m,f,f2,g; /* a = Integer.parseInt(JOptionPane.showInputDialog("insert first number")); b = Integer.parseInt(JOptionPane.showInputDialog("insert sec number")); c = Integer.parseInt(JOptionPane.showInputDialog("insert third number")); */ a=1; b=-4; c=4; m = b*b - 4*a*c; if (m > 0) { g = (int)Math.sqrt((double)m); f = (-b + g)/(2*a) ; f2 = (-b - g)/(2*a); System.out.println("the first result is: " + f); System.out.println("the sec result is: " + f2); } else if (m == 0) { g = (int)Math.sqrt((double)m); f = -b/(2*a) ; System.out.println("the only result is: " + f); } else { System.out.print("Error: No Results."); } } } |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל שים לב שאתה הגדרת את המשתנים, כלומר - a,b,c - בעקרון המשתמש צריך להגדיר אותם. בגלל זה שמת את ה - JOption על הערה. אני חושב שצריך פה לולאה, אבל אני לא יודע של מה אני צריך את האלגוריתם, קוד:
while (g = 0 ); עריכה, עכשיו היא עובדת אבל אני צריך להוריד את זה שהגדרת את המשתנים. עריכה2: עובד 100%, תודה רבה! Last edited by CSite.co.il; 06-10-06 at 10:36.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|