|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
יש איזשהי תוכנה שבודקת אם הספק תקין למפרט?
זאת אומרת שהוא מספק זרמים טובים ושהוא לא חלש מידי
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אממ..תוכנה כזאת לא קיימת, אולי יש איזה דף באיזה אתר שלאחר שאתה בונה מפרט הוא נותן לך או יותר נכון מראה לך רק את הספקים שתומכים במחשב הזה.
מניסיון אישי, אני כבר אומר לך ש-400W זה קצת ולא יחזיק לך לעומת זאת 500W כן. מניסיון אישי, אני אומר לך שלא כדאי לך לרכוש מארז הכולל ספק, בדרך כלל אלו ספקים חלשים ולא מקצועים. מניסיון אישי, יש הרבה ספקים שכתוב שהם 600W וזה נכון, אבל הם חלשים מאוד ולכן אל תתפלא ותקפוץ כמו משוגע ותתחיל להגיד "איך ספק של 600W עולה 300 ש"ח?! מציאה!" כי זה ספקים דפוקים. חברות איכותיות: Enermax (ה-500W שלהם מצויין ואפילו מפתיע ביכולותיו), OCZ ויש עוד כמה.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() ניסיון של דיבור שטויות? ![]() 1) כאן אתה כבר מראה שאין לך שום ניסיון וידע בספקים! יש הרבה סוגים של ספקי 400W, יש ספק ג'נרי ויש איכותי! לי יש 475W של HEC והוא מחזיק כמו בובה! אז אני מצטער להגיד לך אבל שתוק. 2) "לא מקצועי" מזה עסק איכסון? 3) הספקים הם לא באמת 600W "אמיתי" או שבמילים אחרות נקי, אלא בסביבות ה 300W ג'נרי עם מסילת 12V יחידה שכוללת 10A. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
איזה שטויות, ספק 400W חלש, חחח הרגת אותי עכשיו.
ספק 400W של חברת FSP, מחזיקה מערכת כם כרטיס מסך X1900XT E6600 זה דורש די הרבה בגלל הכרטיס מסך. ו-LosNir יפה מאוד, אהבתי את ההסבר המפורט. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
400W אמיתי (TRUE) יספיק לכל מערכת ממוצעת.
מה זה אמיתי? לא ג'נרי. כי הג'נריים הם בד"כ חצי הספק ממה שכתוב (אפילו פחות) אז לדוגמא enermax 400W זה הבחירה האופטימלית למי שצריך מחשב ממוצע. (ממוצע זה עדיין עם כרטיס מסך עד ati 1900xt) לפותח האשכול- לא צריך שום תוכנה לבדוק עם הספק מספיק. אתה תדע- אם המחשב עובד- אז זה מספיק ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לאף ספק אין הספק של 100%, ולמען האמת לרובם אין אפילו 50%.
שלא נדבר על דרכי התיעול של המתחים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אז מה מספר הW בא להביע ![]()
# 8 |
חבר פורום
|
אז יש איזשהי דרך לבדוק שהספק הוא זה שעושה לי את הריסטים?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
חחחח איזה ריב
קח מנוע של שואב אבק איזה 1800W שים במחשב ולא יהיו בעיות ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה