|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מבצע| ריסיילר+אפשרות לאיפי פרטי
שלום רב,
קצת עלינו: העסק הוקם באפריל 05 במטרה לספק פתרונות אינטרנט מתקדמים במחירים נוחים למגזר הפרטי והעיסקי. העסק בעל שרת רב עוצמה המתאכסן בחוות השרתים של 013 ברק. השרת מתוחזק באופן שוטף על ידי צוות של טכנאים בעלי ניסיון וידע עשיר בתחום בשביל שהאתרים שמאוכסנים על שרתינו ייהנו ממהירות וUPTIME גבוהה. העסק רשום כעוסק מורשה ומנפיק חשבוניות מס/קבלות ללקוחותיו. מפרט השרת: מעבד : intel dual xeon 3.06 זכרון : 2 giga ddr דיסק קשיח : 72gb scsi חבילת ריסלר במבצע שטח אחסון - 5 ג'יגה תעבורה חודשית - 500 ג'יגה דומיינים מקושרים - ללא הגבלה! תתי דומיינים - ללא הגבלה! MYsql - ללא הגבלה! FTP - ללא הגבלה! תיבות דוא"ל - ללא הגבלה! פאנל ניהול מתקדם מסוג DirectAdmin PHPMyadmin תיקיות מוגנות בסיסמא דפי שגיאה מותאמים באופן אישי PHP, DHTML, JS , CGI, PERL פאנל ניהול מתקדם מסוג *הגבלת מסדי נתונים עד 100 מגה FrontPage, MySql במחיר של 70 ש"ח לחודש בלבד! מוגבל ל 2 לקוחות בלבד! *איפי פרטי בתוספת 10 שקלים לחודש בלבד! תמיכה העסק מספק תמיכה ברוב שעות היממה בתוכנות המסרים,באימייל ובמספר מוקדים טלפוניים. תשלום העסק מכבד את כל כרטיסי האשראי,צ'קים,דואר paypal רשום והעברה/הפקדה בנקאית. יצירת קשר תוכלו ליצור איתנו קשר בעמוד "צור קשר" באתרינו או בקישור ישיר: http://style-host.net/contact.php המשך ערב נעים וגמר חתימה טובה, צוות סטייל הוסט. Last edited by Boris; 28-09-06 at 19:59.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
מבצע שווה מאוד!
שיהיה בהצלחה!
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
תמונה לחשבונית מס'/קבלה שדומה לשלי http://www.graphicard.co.il/images/mascabala/2.gif תודה לכולם ![]() בברכה, בוריס. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל זכור לי שעבדתי בעוסק מורשה לפני פרו-הוסט ולמרות היה לי איך להנפיק קבלה אמרו לי שלא להנפיק (הייתי מנהל העסק זמנית שם כי המנהל של העסק נסע לחו'ל) ![]() בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הפעם הבאה תגרור אזהרה מבצע טוב ויהיה בהצלחה. גמר חתימה טובה לכל בית ישראל.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|