|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מחירי דומיינים-מחירים חדשים!
למען הביטחון, אני מוכר לכם מהספקית אשר רשמו בה הכי הרבה דומיינים-godaddy.
הכסף מועבר בהפקדה בנקאית לבנק הפועלים\Paypal. אני מתחייב ל-72 שעות מרגע אימות התשלום. מה שאומר, שגם אם תפקידו, אך לא תפנו אליי, אני לא מחשיב את זה כזמן אספקה. המחיר כולל: *רישום על שם הלקוח. *פאנל ניהול לכל דומיין בנפרד\כל הדומיינים אותם תקנו\העברה לחשבון קיים ב-godaddy *אחסון 5 Gb בחו"ל (כולל פרסומות) של Linux\windows, תמיכה ישירה ב-godaddy, פרסומות של godaddy. *תמיכה ראשונית+בסיסית בדומיין. -תמיכה ראשונית- תמיכה עד שהאתר באוויר-לא תומך בענייני האחסון והתאמת הדומיין אליו, תפנו לנציג התמיכה בחברת האחסון שלכם. -תמיכה בסיסית: שינוי dns, העברת בעלות, שינוי פרטים. *לאחר העברת הדומיין אליי בחזרה, פרסום הדומיין באתר-tdnam.com, בכדי למכור את הדומיין. הכסף יועבר אליכם, בהפקדה בנקאית, במידה ויימצא קונה. מחירים: Com במחיר של 50 ש"ח. Net במחיר של 45 ש"ח. Org במחיר של 50 ש"ח. Info במחיר של 45 ש"ח\במידה ותרצו מ-registerfly, הדומיין במחיר של 30 ש"ח. Biz במחיר של 50 ש"ח. Name במחיר של 50 ש"ח. Ws-web site- במחיר של 60 ש"ח. us- במחיר של 45 ש"ח. הקונה 5 דומיינים, מקבל דומיין אחד לבחירתו, במתנה, מהסיומות הבאות: net,info,com,us,name מחירי רייסילר יינתנו בפרטי: *ללא פאנל ניהול להזמנה. *פאנל ניהול משותף לכל ה-5 לאחר הזמנת כולם+תמיכה ביצירת פאנל ניהול אישי לכל דומיין. *כל הדומיינים יירשמו על שמכם. *התמיכה ניתנת לכם, וללקוחותיכם! (התמיכה כמפורט בפרטי דומיין יחיד). Paypal- לפי שער הדולר+2$. שימו לב, המחיר הזה אולי יקר במקצת, אך השקט שתקבלו שנה שלמה, שווה את זה ובגדול. בתודה, תאי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|