|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
העיצוב החדש שלי - שופר עקב תגובותיכם..
טומי - build4-u , אני גם יודע להכין כאלה פיקסלים, אז הכנתי לי, לא לקחתי לך, בכל אופן, אם ביקשת, אין בעיה :}
הורדתי אותם, שיניתי את המחירים בחבילות מעט... הוספתי בחבילות את הסמל של הלוגו,עשיתי מן קיפול בחלק הטורקיז של הבאר כלפי מעלה בקטנה,הוספתי את הפינגווין של לינקים עם המשפט איפה שהעננים, ועכשיו אני חושב שזה בסדר גמור . אגב, העיצוב מוצע למכירה במחיר של 230 שקלים ל PSD. יום טוב וחג שמח. http://www.opacity.co.il/exa/webuild.html |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
סוסססססססססססס
אני מחכה שתעלה עוד עיצובים כאלה לפרוטפיליו אחד מהם יהיה שלי בעתיד.. חח סתם.. אלי כן אולי לא. העיקר הוא: בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
עיצוב מקצועי ויפה! (שווה מכירה!)
המארז - גנוב כמובן לא? (אם כן תקן אותי..) ServPlace - אהבתי את החתימה שלך...^^ לילה טוב.
# 5 |
הוסטסניון
|
למה סתם להגיד גנוב ?
תסתכל באשכול עזרה, שם נתתי את האתר, שמפוצץ במארזים, שממנו בעצם לקחתי את המארז... כמובן שהמארז חופשי לחלוטין :] |
![]() |
![]() |
# 6 |
Member
|
אין לי מושג על איזה פיקסלים אתה מדבר כי מחקת את האשכול הישן - אני דברתי על משהו אחר בעיצוב הזה. בכל אופן אני מתאר לעצמי שזה לא יקרה שוב.
עיצוב יפה מאוד, בנוי טוב - תשתדל לספק עם זה חיתוך טוב.
# 7 |
הוסטסניון
|
בוודאי שהחיתוך יהיה טוב, אגב, אני רוצה לדעת למה התכוונת, דבר איתי בפרטי... או ב ICQ אם יש לך, אשמח אם תיתן לי אותו בפרטי.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
גדוווווווולללללל
אני רואה שיצאתה כבר מהשגרה והסגנון שלך ישתנה קצת מאז שראיתי ת'עבודה האחרונה שלך.. ממש כל הכבוד שחר עיצוב מקצועי ויפה! אגב ת'מארז אתה עשיתה?
# 9 |
הוסטסניון
|
קרא תגובה שלי בקשר למארז :]
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אחד העיצובים היפים שראיתי!
|