|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
בקשה מכל המתכנתים פה רוצה להתחיל ללמוד PHP צריך עצות
דבר ראשון חג שמח !
אם זה לא המקום בבקשה להעביר כי לא ידעתי איפו לרשום.. הבקשה היא כזאת.. אשמח אם אחד מהפורום יוכל לבנות לי תוכנית לימודים של PHP זאת אומרת איזה דברים צריך ללמוד לפני וזה ואתרים שיכולים לעזור כי אני רוצה להתחיל ללמוד ולעשות את זה בכל הרצינות הנדרשת.. אז תודה ושוב חג שמח ושנה טובה !! דניאל |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
שאלה...יש לך איזה שהוא בסיס בשפה כלשהי ?
אם לא... תוכל לרכוש את הבסיס מהאתר הבא : http://php.eitan.ac.il/main.php עכשיו עצה שככה אני למדתי לתכנת... כל פונקציה שאתה רוצה (בדרך כלל מילה בלי שום סימן לידה) www.php.net תחפש אותה שם... כשתמצא תסתכל בריפראנס שלהם ותעשה ניסויים... שום דבר לא יעבוד אם לא תנסה בעצמך. אחרי שתרכוש את הבסיס ותרגיש מספיק בטוח בעצמך. תוריד מערכת מוכנה...תתקין.. ותתחיל לבדוק את הקוד מקור שלה. ואז תגלה פונקציות חדשות אני מתכנת כבר 5 שנים ואני יכול להגיד לך בוודאות שאני לא יודע הכל. אין מישהו שיודע הכל. בכללי כל יום אתה לומד משהו חדש. Last edited by RS324; 22-09-06 at 20:37.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אני שואל מה צריך ללמוד קודם .. HTML,CSS מה?
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כמובן... הדבר הראשון זה HTML... זה הכי בסיסי תוכל ללמוד את זה מהאתר של סיגל או משהו כזה CSS זה כבר עיצוב מתקדם, כשתרצה לבנות מערכות תתחיל ללמוד את זה PHP זה שפת שרת שמבצעת פעולות HTML זאת הדרך שאתה מציג את הנתונים... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
תאמת בחיים לא הערכתי את סיגל כי לא התעמקתי עכשיו אני התחלתי ללמוד וזה מעניין..!?!?
אני פתאום יודע לעשות דף וטקסטים ולשנות דברים בלי ה frontpage חחח אני מתחיל ב HTML ואז מתקדם בקרוב עבודות ! |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אני מחזק ת מה שRS324 אמר.
תיצור לעצמך בסיס זה הדבר הראשון אני כבר אומר לך, כדאי להיות מתכנת צריך: סבלנות, השקעה, הבנת הנקרא, והכי חשוב זה דרך חשיבה והרצון להצליח. אני מקווה שתפנים את מה שכתבתי ושתתחיל להיות מתכנת. מה שאני עשיתי זה התחלתי מקטן וכל פעם עשיתי צעד אחד קדימה כל מה שאני יכול להגיד לך זה: בהצלחה ![]()
![]() |
# 7 |
חסום
|
שיהיה בהצלחה...
תוכנית לימודים: HTML JAVASCRIPT CSS php sql אחרי שתדע את אלה אתה כבר תיהיה יותר בקיע בנושא ותדע לאן אתה רוצה להמשיך ![]() בהצלחה... |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
OK אז בהצלחה לי
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
למה צריך ללמוד JS?
לא חייבים... אני לא למדתי מכל מה שרשמת רק JS. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
קודם כל אני מאחל לך בהצלחה בלמידה.
תראה...בשביל להתחיל ללמוד PHP אתה חייב פשוט חייב לדעת HTML...כמו ש RS324 אמר... CSS זו שפה שנועדה לעיצוב האתר...צבעים, סוג פונט וכו'....לא חובה לדעת את זה JS זו שפה שנועדה על מנת להפוך את הדפים ליותר..איך לומר?..."מגניבים"....יותר נוח לגלוש באתר שבו אם לוחצים על משהו קורה משהו...אבל לא חייבים לדעת את זה בשביל ללמוד PHP... SQL זהו מסד....מקום שבוא אתה מאכסן את הנתונים שלך...אהההם...בוא נומר שלא חובה לדעת אותה אבל...אהההם...אם אתה רוצה לעשות משהו גדול ואין לך כח כל הזמן לערוך קבצים (שהם יהיו המקום שאתה מאכסן את המידע) דרך האתר....SQL זה הפתרון בשבילך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|