|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה בסיסית: מה אני צריך כדי לפתוח חברת איחסון?
ומה המחירים.
תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
לא קשור לפה.
אבל אני בכל זאת יענה: אתה צריך שרת (ריסיילר, מיני יעודי, יעודי) אתה צריך עיצוב יפה טוב וייחודי שימשוך לקוחות אתה צריך ת-ק-צ-י-ב אתה צריך צוות תומכים שיטפלו בלוקוחות כמו שצריך אתה צריך מתחזיקי שרת מעולים. אני משער שזה יכול להגיע מ1000 שקל ל10000 הכל תלוי.
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אמממ דומיין שעולה 30
עיצוב בין 100-300 קידוד של העיצוב נגיד עוד 100 רסיילר של 2-3 גיגה למתחיל יעלה לך 100 שקל לחודש אז לחודש הראשון יצא לך 400 שקל ואז כל חודש עוד 150 שקל בערך לתומכים אתה יכול לתת איחסונים בתמורה |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כסף וכסף, או כסף וידע וניסיון.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
להתחלה:
ריסיילר | שרת יעודי עיצוב יחודי תכנות דומיין תוכים אינם נחוצים בשלבי ההתחלה ולדעתי בכלל לא... אני לא משתמש בתומך שלי בשביל שיתמוך בלקוחות כי אני מסתדר מצויין... אני משתמש בו בשביל דברים אחרים... במידה ואתה מעוניין בהצעת מחיר לדברים הנ"ל צור קשר (פרטים בחתימה) |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
למחוק!!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אוקי תודה רבה לכולכם
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() דומיין , השאלה אם הוא רוצה דומיין שבטוח לא ימחק, שיש לו פאנל ניהול, ושיש לו תמיכה מחברה מוכרת בעולם, במידה וכן, 50 שקל לפחות על דומיין עולמי. אם הוא רוצה ישראלי, כבר עברנו ל260 שקל. צריך גם לחשוב לכמה זמן מראש הוא קונה את הדומיין וכ'ו. עיצוב, הוא רוצה משהו מקצועי ולא צעצוע.. מעצב שבאמת ישלח לו את העיצוב ולא יברח עם הכסף... 300 שקל עיצוב. תיכנות, וואלה נחמד לראות שמישהו יעשה לו הכל הכל ב100 שקל, אבל אם זה אתר רציני, עם מערכת ניהול תוכן (כן יש חברות עם מערכות ניהול תוכן לאתר, לדוגמא סייטים ![]() ריסיילר, וואלה צודק, הוא לא צריך ריסיילר גדול להתחלה, אבל השאלה איפה הוא קונה את הריסיילר. קונה אצל מישהו שמשכיר שרת ויכול פתאום להפסיק לשלם על השרת והבחור יתקע או לקנות אצל מישהו רשום כחברה, עם כמה שרתים פרטיים ואפילו ארון, הגענו ל200 שקל בחודש ריסיילר.. תומכים אנשי צוות וכ'ו, איחסון זה לא תמורה.. אלה אם הוא מתעסק עם ילדים או מישהו שפשוט חייב איחסון ולא אכפת לו מה קורה.. בקיצור צריך משכורת , עוד כסף שאני אפילו לא יגיד כמה .. תיחזוק לשרת, אני מאמין שהוא לא יודע לתחזק ולא מבין בשרתים כי הוא שאל שאלה כללית מידי, אז צריך מתחזק, נלך לפי התעריפון שראיתי בפעם האחרונה אצל יאיר נדמה לי.. זה היה מאה דולר לתיחזוק ראשוני ואז עוד סכום לעידכונים כל X זמן.. בקיצור, הגענו פה לסכום יפה מאוד, שעובר את ה400 במיצמוץ. פעם הבאה שים לב בדיוק לכל הדברים שחברת איחסון כוללת כי טעית.
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
דבר ראשון אני מניח שאם אתה שואל את זה אתה רוצה להקים חברת איכסון מן הסתם..
אז דבר ראשון כנס לתחום תלמד הרבה ואחרי זה כמובן תצטרך תקציב תעשה לעצמך שם פה כי פה בלי שם טוב למה שיקנו ממך ? חג שמח ! |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
היה על זה את הנושא הכי ארוך אני חושב בתולדות הפורום...
תריץ חיפוש בעמודים הבאים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|