|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[בעיה]כל כמה דקות מופיעה לי שגיאה
בשבוע-שבועיים האחרונים כל כמה דקות מופיעה לי השגיאה הבאה:
![]() אני לוחצת על OK ואחרי כמה דקות זה שוב מופיע ואז שוב OK ואז שוב מופיע.. זה לא מפסיק 0_0 אחרי שבועיים שניסיתי לחיות עם זה בשלום התייאשתי! זה כבר עולה לי על העצבים.. אם אני משאירה את המחשב דלוק כל הלילה, אני קמה בבוקר וכל שורת המשימות מפ-ו-צ-צ-ת בחלונות שגיאה.. ואז חצי שעה עד שסוגרים את כולם =\ הקיצר, אני חייבת לזה פיתרון מיידי.. תודה מראש =] נ.ב, הזמנתי טכנאי כדי שיסדר את זה, גם הוא לא הצליח.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה בעיה במסנג'ר/וינדוס מסנג'ר.
המסנג'ר עובד לך? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
דאמט. אני לא מאמינה שהפיתרון כל כך קל!
עכשיו גיליתי שכשאני נכנסת לווינדוס מסנג'ר זה פותח לי את ההתקנה! כניראה זאת הסיבה לשגיאה.. מקווה לפחות שהצלחתי לפתור את זה. תודה רבה על העזרה בתקווה שזה הצליח כי בנתיים לא הופיעה לי שגיאה =] |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
זה הכלי הדפוק של הווינדוס שעוזר לספאמרים לפוצץ את המחשב. o.0
בואי תראי איך מעיפים את זה: 1)תלחצי crtl+alt+delete (מנהל המשימות) ותסגרי את msmsgs משהו כזה. אחרי זה, מקש ימני על המחשב שלי, ואז על "ניהול" תחת קטגוריה "שירותים וישומים" יש שם את "שירותים", כנסי לזה. חפשי שם את "messenger". מקש ימני עליו, ואז מאפיינים. קודם כל תפסיקי את השירות שלו ("מצב שירות" => "מופסק") אחרי זה נבטל את השירות לתמיד. "סוג הפעלה" => "לא זמין" והפעם באמת זה לא יחזור יותר ![]() נ.ב. תפעילי את המחשב מההתחלה כדי שזה יתפוס. חג שמיחח =] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|