|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה קבוצתית של שרתי משחק - 30 שרתים בסה"כ.
אחר הצהריים טובים.
נתוני השרתים והשירות: מספר שחקנים: 12 שרתי משחק: CS כל הסוגים. מודים נלווים: adminmod metamod webmod המחיר: 50₪ לחודש. כמות שרתים נותרים למבצע: 29. שרתי המשחק יהיו על מספר שרתי דואל קסאון חזקים במיוחד אשר נרכשו לא מזמן. *המחיר לא כולל תמיכה ואין מחיר שיכלול תמיכה, זהו שרת נטו. **תינתן תמיכה אך ורק במידה ויהיו פינגים חס וחלילה ואו אם יהיו בעיות בשרת שלא בעלי השרת גרמו. (הכוונה לא מחקתם או ניסיתם להתקין מודים מסויימים). *במידה ואראה כי לקוח מסויים ניסה להריץ מוד מסויים ללא אישור בכתב ממני 3 עותקים אסגור לו את השרת ללא הודעה מראש. פרטים ליצירת קשר: 0505232749 - פלאפון ICQ: 75624240 אעדכן כאן באשכול על כל שרת אשר יימכר. שימו לב - לאחר יצירת הקשר אתם משאירים לי מספר פלאפון. הודעת SMS מרוכזת תישלח לכל המעוניינים בנושא עם פרטי הבנק שלי ע"מ שתפקידו את הכסף ותקבלו את השרתים. *** התשלום באמצעות הפקדה בנקאית / דואר- מזומן בזמן בלבד! *** בברכה, מאור. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
אוקי,
אין תמיכה. אבל מה קורה אם כן מחקתי לעצמי מסיבה זו או אחרת דברים והשרת לא יכול לרוץ? אתה חייב לתת פתרון לנושא הזה (אפילו שירות תמיכה בתוספת תשלום, דרך צד שלישי או דרכך). מה הקטע עם ה-3 עותקים? אתה חותם עם הלקוח פנים מול פנים? קח את המייל ותשכפל *3. נושא ההודעת הSMS נחמד, אבל לפי הכתוב שם אני מבין שאני צריך לחכות שירכשו כמות בשביל לקבל את השרת שלי, למה? פרט לכך, המון בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
המכירה הקבוצתית רצה מאז אפריל 06', המחיר הוא קבוצתי אומנם, אבל קיבלתי את המדפסת בתוך X ימי עסקים שהובטחו לי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
במידה ואותו אדם מחק בטעות את השרת לעצמו כמובן שיוכל לפנות לתומך מסויים שאני מציב לתפקיד ע"מ שיסדר לו את השרת, אך במידה וינסה להתקין מודים נוספים ועקב זאת נמחק לו השרת או משהו בסיגנון אני לא אריץ מחדש. לגבי ה3 עותקים זה בציניות, צריך רק שיחת טלפון אחת שאאשר את התקנת המודים הנוספים. (כמובן בפירוט המודים הנוספים). לגבי המכירה הקבוצתית- במידה ואין את אותה כמות הנדרשת לביצוע הקבוצתית אעלה במעט את המחיר ואשלח SMSים לכולם ע"מ שיאשרו זאת ובמידה והכל הולך חלק אשמח לבצע את המכירה. לגבי וואלה כפי שאמרת- שם זו "מכירה קבוצתית" ולא באמת כמו שהם מתכוונים. זו בסה"כ דרך שיווקית בכדי לגרום ללקוח לרכוש את המוצר ב"מחיר מוזל" כי קונים הרבה יחד. (הרווח קטן יותר אך הכמות מכירה גדולה). אשמח לענות על שאלות נוספות במידה ויש. המון תודה, מאור |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם הוא מעלה מפה והסרבר נדפק שיעשה לו ריסטרט מהאדמין החיצוני (ווב מוד) אם יש לו עדיין את הבעיה יש בין הקבצים קובץ הרצה שיפיל את הסרבר ויריץ אותו מחדש. (נעשה לזה מדריך) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|