|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
יקר =חוסר רצינות? לדעתי לא
אז ככה
אני חושב שהדיון הזה יתפתח אבל אני מקווה לטובה שלא ינעלו אותו לדעתי כל הבעלי חברות איחסון שאומרים אתה זול-המחירים שלך זולים מידי זה לא רציני אומרים זאת מסיבה 1 פשוטה הם רוצים שתעלו מחירים וככה לא יקנו מכם אלא מהם.... אין שום קשר אפילו קטן בין מחיר קטן לבין אכות/יציבות/תמיכה וכו' ברור שחברות שנפתחו אתמול של ילדים לא שווה לקנות מהם אבל סתם ככה חברה שנראת טוב ויש המלצות פה ושם אז אם הם זולים למה לא? למה אתם תמיד חייבים לאמר תעלה מחירים זה זול מידי ראיתי פה מלא פעמים שאומרים-המחירים שלך מראים חוסר רצינות אז מה? אם הוא ימכור 200 מגה ב 25 במקום ב 15 זה כן רציני? לא לדעתי לא.... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני לא מתייחס לזה אני מתייחס לתמיכה בעיקר .
יש דברים זולים שטובים *האמ* ויש אפילו דברים יקרים שלא טובים . אני בקיצר לא מתייחס .
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא קשור ל "לא יקנו ממכם אלא מהם"
זול = חשד שאתה רואה משהו זול מדי מהמחירון שלו זה נראה מוזר
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
:/
כמו שאמרת, יקר, אנשים לא ירצו לקנות, זול, כמו שמישהו כאן אמר, זה יעורר חשד, עדיף לתת את המחיר המקורי! |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
חשד?
תברר המלצות תברר וותק ואין שום חשד מחיר זול נועד למשוך לקוחות ואין קשר בין זה לתמיכה לקויה |
![]() |
![]() |
# 6 |
Rar.co.il
|
ובכל זאת, החברות שמוכרות במחיר "יקר" הן אלה שמגיעים אליהן הלקוחות האמיתיים (עסקיים), אומר משהו, לא?
זול לא חייב להיות גרוע, זה ידוע. אבל הרושם שנוצר לי מכאן הוא שחברות נפתחות ומתבססות על הוסטס בהשגת לקוחות והמחיר בהתאם- זה לא רציני. מי שמוכר אחסון ב-20 ש"ח לא רוצה לעשות זאת (כל אחד רוצה הרבה כסף), אך הוא יודע שלא יבואו אליו לקוחות אם הוא ימכור ביותר (כי ביותר יש חברות יותר טובות).
# 7 |
מנהל ראשי
|
הבעיה היא לא שזול = דפוק,
הבעיה היא שכשילד בן 14 (ושוב, גם 16 לא נקי מאשמה כאן) פותח חברת אכסון, הוא לא יוכל לנהל אותה באופן סדיר ורציף מפני שברגע שיש מבחן חשוב יום למחרת, או סתם..ההורים ניתקו לו את חשבון האינטרנט...זהו זה, הלכה החברה, הלכה ההשקעה של הלקוחות באתרים שלהם. חברת אכסון זו אחריות גדולה, אחריות שילד לא יכול לעמוד בה..ולא בגלל שהוא לא בוגר מספיק הוא חכם מספיק..כרכז של תנועת נוער אני מכיר בני נוער הרבה יותר חכמים, מבריקים ומוכשרים ממני..אבל, כל גיל..והאחריות שלו, בן נוער לא מסוגל כרגע להחזיק אחריות במשך 24/7, ושוב..לא בגלל חוסר יכולת כבנאדם או כל סיבה שכזו, אלה בגלל מגבולות שהסביבה הציבה לו (לימודים, חברים וכו'). |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
נכון זה אחריות אבל אין שוב קשר
גם ההוא שהגיב לפניך תראה החברות שיש להם מחירים בשמיים זה וותק ואז יש להם שם אבל חברות מתחילות למשוך לקוחות מביאות מחירים נמוכים שיבואו אליהם אני אישית מכיר חברות זולות וטובות |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
בטח שיש קשר!
מי גובה את אותה המחירים הנמוכים? או אני אשאל יותר נכון, כמה חברות יצא לך לראות שהגיל הממוצע שלהם הוא פחות מ-18 שגובות את המחירים שכל חברה שניה מוכרת כאן? (1? נגיד...4?). אתה גורם לזה להשמע כאילו המחיר ה"גבוהה" שחברות אחרות גובות הוא כ"קנס" על הלקוח.. אבל אתה בכלל לא יכול להשוות, אתה לא יכול להשוות חברות שמעסיקות צוות עובדים בשביל לבצע מענה מסביב לשעון לחברות שהמענה 24/7 שלהם גורר נכשל במבחן ביום למחרת כי הילד לא ישן, אתה לא יכול להשוות חברות שמעסיקות טכנאים שנמצאים ב"היכון" 24/7 להגעה לחווה למקרה של תקלה לחברות שמחזיקות פה לכל היותר ריסלר. אתה לא יכול להשוות חברות עם מערך גיבוי לבין חברה שבמקרה של קריסה של השרת..לך תדבר לקיר. אתה פשוט לא יכול להשוות! נכון, בחברות "יקרות" אתה משלם יותר..אבל מקבל הרבה יותר, זה לאו דווקא עניין של "מיתוג" ומצד שני גם לא רק עניין של פרסומות בגוגל, זה עניין של תשתית יקרה שנותנת ללקוח שירות טוב בכל מקרה (כמה פעמים יצא לך לשמוע על חברות שסוגרות את הפלאפונים כשהשרת קורס?) של תקלה. ההשוואה שלך מגוכחת, אז נכון, מחיר זול זה לא תמיד אומר שירות חרא או..שרת לא יציב, אבל זה כן יכול לרמוז לך ששום איש מקצוע רציני לא עובד שם.. כי בשביל לממן היום sys admin בעזרת מכירות של חבילות שעלותן 10 ש"ח..צריך למכור אלפי חבילות. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
תראה לא חייב שחברה זולה לא מאוחסנת על רסיילר של חברה יציבה ולכן כל מה שאמרת נופל
נגיד אני קונה רסייר מחברה ממש טובה באיזה מבצע שלהם ומוחר בזול אז יש לי שרת פצצה ותומכים (שאני משיג עם רמה) ומתחזקים(של החברה שקניתי ממנה את הרסיילר) אבל אני בזול |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|