|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אני קונה מחשב ובניתי מפרט תגידו מה דעתכם!
שלום הוסטס הייקרים!
ברצוני לקבל דעות לגבי מפרט שבניתי , וכמה לדעתכם שווה מפרט כזה! מעבד: Athlon™64 3800+ (s939) X2 DualCore ----------------------------------------------------- Model Number: 3800+ Frequency (MHz): 2000 L2 Cache Size: 512KB x2 Socket: 939 Manufacturing Tech (CMOS): 90nm SOI Wattage (W): 89 System Bus (MHz): 2000 __________________________________________________ _______ זיכרון: ----------------------------------- 1GB Aeneon __________________________________________________ _______ כרטיס מסך: --------------------------------- ASUS - Radeon X1600 Pro 256MB, DVI, PCI-E Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Video Memory 256M DDR2 Engine Clock 500MHz Memory Clock 780MHz(390MHz DDR2) RAMDAC 400MHz Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 TV Output Yes VGA Output Standard 15-pin D-sub DVI Output DVI-I 2nd VGA Output Yes, via DVI-to-VGA adaptor Adaptor/Cable bundled S-Video & composit cable DVI-to-2nd VGA adaptor __________________________________________________ ______ כרטיס קול: ---------------------------- CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 __________________________________________________ ______ דיסק קשיח: ----------------------------- Western Digital - 80GB 7200 8MB WD800JB Model WD800JB Rotational Speed 7,200 RPM (nominal) Buffer Size 8 MB Read Seek Time (Average) 8.9 ms Write Seek Time (Average) 10.9 ms (average) Track-To-Track Seek Time 2.0 ms (average) Full Stroke Seek 21.0 ms (average) Average Latency 4.2 ms (nominal) Buffer To Disk 602.0 Mbits/s (Max) Mode 5 Ultra ATA 100.0 MB/s Mode 4 Ultra ATA 66.6 MB/s Mode 2 Ultra ATA 33.3 MB/s __________________________________________________ ____________ כונן תקליטורים: ----------------------------------------- LG 16x 40x White __________________________________________________ ________ צורב: ----------------------------------------- LG 52x32x52 (Kit) __________________________________________________ _________ מארז: -------------------------------- HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) __________________________________________________ ___________ לוח אם: --------------- ASUS - A8N-SLI Premium s939, NF4, 2xPCI-E, GBL |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מפרט גרוע :\
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
במחיר הזה של המעבד עדיף לך לקחת את ה e6300 עם לוח תואם.
נ.ב. אין ספק למפרט הזה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מעבד חזק
כרטיס מסך-לא מבין ברדון אבל אמצור להיות טוב הרבה אפשרויות דיסק קשיח-מצויין בהצלחה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() 1) כרטיס מסך חלש עד בינוני 2) הארד-דיסק "מהדור" הישן, 80GB (מעט יחסית) בחיבור IDE. * שים לב שאין ספק למפרט כפי שרפי אמר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
80 gb זה בחירה שלי! זה שכולם לוקחים 250 או 120 זה בחירה שלהם
אני עושה שיקול מה אני צריך ולא מה אחרים עושים תיבנה לי מפרט בתקציב של 3000 אלף כאשר המארז שיהיה מצידי ב200 שקל |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חוץ מזה שההארד-דיסק הוא בחיבור IDE! עריכה: ![]() בבקשה. הארד-דיסק 160GB בחיבור S-ATA עריכה: שמתי לב שרצית 3000 ש"ח. אז תוריד את ה HD ל 80GB. רק תדאג שיהיה בחיבור SATA2 Last edited by LosNir; 12-09-06 at 15:31.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אני לא מבין בזה אחי תמבין ככה שאין לי מושג כל כך
תודה שאתה נותן עצות ומנסה לעזור איך המפרט הזה? http://img171.imageshack.us/img171/1...5131501kp5.jpg |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
1) זכרון של חברה ג'נרית בסטיק יחיד. 2 מארז ג'נרי ברמות מטורפות! משמש כתנור ולא כמארז. 3) ספק כח גם כן ג'נרי ועלוב. 4) אין צורך בכרטיס קול! ישנו כרטסי קול מובנה בלוח אם! המפרט שהבאתי לך הרבה יותר טוב, זכרון TWINMOS DDR2 512MB 667MHZ בשני סטיקים. צורב DVD מעולה של LG מארז איכותי ביותר + ספק כח של HEC כרטיס מסך LEADTEK 7600GS הארד-דיסק 160GB ב SATA2 ועוד.. ד"א הזכרון לא תואם ללוח ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אם הזיכרון לא תומך בלוח אז למה הבאת אותו אחי?
ואני צריך צורב רגיל לא דיוידי ולא שמתי לב ששמת ספק כוח ועוד כל מיני דברים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|