|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() אני ידוע זה אשכול 2 הראשון התבלאגן ופתאום התחילו לדון שם על משהו שבכלל לא הבנתי
קיצר קצת ולעניין אני זקוק למפרט טוב בשיבל מדחש חדש שלי מחשב ביתי ישמש לדברים בסיסיים נגדיר ככה אני מעצב מידי פעם מוריד סרטים בכמויות ענקיות עכשיו יש לי 80 ג'יגה ואין איפה לדחוס קובץ ורד עובד קצת בגרפיקה ואני מועניין שויסטה יכול לרוץ שם בתודה דן. כמעט שכחתי התקציב הוא 3500 אפשר לחרוג אם אין ברירה ואפשר להוציא הרבה יותר טוב פי כמה וכמה אבל לא לעלות על ה4000 |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה לא מבין שאין עדיין מפרט שויסטה רץ עליו חלק?!
צריך כרטיס מסך שתומך D3D10 ואין כרטיס מסך כזה בנתיים! המפרט שהצעתי לך הוא מפרט מצוין, אתה לא צריך יותר! |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
באן.
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() כל אחד אומר לי משהו אחר אני מתחרפן כבר אחד אומר AMD משהו DUEL CORE בלה בלה בהל אני לא מבין בזה כלום המפרט שאתה נתתה לי נראה זר כזה כל אחד נתנן לי איזה משהו אחר אני לא כלכ ך בטוח ואני רוצה להיות בטוח ב100% שאני מזמין משהו שאת זה אני רוצה שלא תבין אותי לא נכון אני לא מזלזל בך ![]() אמרתה אפשר לשדרג את המעבד נכון או את הכרטסי מסך תשדרג את אחד מה שהכי מומלץ התקציב מאבא אז למה לא למצות אותו חחח Last edited by Radio-DLL.co.il; 11-09-06 at 15:54.. |
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() אין כרטיס שמריץ ויסטה כמו שצריך, לזה התכוונתי. לא קיימים כרטיסי מסך שתומכים ב DX10 :\ אני לא אומר שחייב תמיכה ב DX10., אבל בשביל "שירוץ" חלק כן צריך. |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
פתחתי חדש מכיוון שאתה נדחפתה והספמתה את כל האשכול הקודם
בבקשה תפסיק להגיב פה תודה. לוסניר אני לא מבין בזה ממש אבל בסדר נגיד שלא צריך אבל נשאר עודף ואמרתה באשכול הקודם שאפשר לשדרג את המעבד או את הכרטיס מסך תשדרג לי בבקשה ^_^ ואין לי בעיה שתמליץ לי על חנות כלשהי להזמין את המחשב תודה לך מקרב לב ^_^ |
![]() |
# 8 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
מה אתה מעוניין לשדרג? נשאר לך בערך 400 ש"ח לשדרג. אתה יכול כרטיס מסך, מעבד, לוח, זכרון או הארד-דיסק. Last edited by LosNir; 11-09-06 at 16:40.. |
||
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
למחוק, בטעות עשיתי דאבל פוסט.
|
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כדי לקחת את המעבד ה DUEL CORE של AMD? בתוספת או מה אה ואני כמובן צריך שתוסיף לי דברים קטנים כמו צורב DVD LAN וכו' |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|