|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה בקשר למארז מחשב] אני מעוניין לרכוש מארז עד 600 ש"ח עם כמה שיותר מאווררים!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
אני מעוניין במארז עד תקציב של כ-600 ש"ח עם כמה שיותר מאווררים. קראתי הרבה מאוד על מערכות קירור מים וקירור המחשב.. ובכן הייתי רוצה לקנות מערכת קירור מים, אבל זה מפחיד אותי - יותר מידי מסובך, צינורות, הכל יכול להתפוצץ והמחשב שלי יהיה מלא בחומר - צריך להשקיע במערכת להחליף מידי פעם חלקים ולשמור עליה. ובכן, זה ממש לא בשבילי - מערכת קירור מים היא אך ורק ל-Overclocking. מה שכן, אני הבנתי שבכל זאת אחד הדברים החשובים והמשמעותיים ביותר במהירות המחשב זה המאוורים שבתוכו, שמורידים את מעלות המחשב בכ-10 מעלות ואף יותר. ולכן החלטתי שזה חשוב לי שיהיה לי מחשב קריר ביותר שיהיה קפוא! ואני לא מתכוון לעשות Overclocking. כולה יש לי מעבד E6700 עם Radeon X1950XTX שלא דורשים עוד איוורור חוץ מהמאוורר שיש להם. אז קיצר, המארז יכול להיות מכוער! אפילו רצח! אבל כמה שיותר מאוורים זה יהיה יותר טוב. אני רוצה מחשב קר ביותר! ואם יש למשל מארז עם 2 מאוורים או 3 והם במיקומים טובים ומתפקדים יותר טוב ממארזים עם 4 או 5 מאוורים אני כמובן העדיף את המארז עם ה-2 או ה-3 מאוורים. חשוב שיהיה קר. (דרך אגב - במחשב הישן שלי, כל הזמן המעבד עומד על 69 עד 71 מעלות.) תודה מראש, אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
עדיף לא לקנות משהו מוכן
שים 200 שקל על 3-4 מאוורים טובים ותמקם אותם יפה ואתה מסודר מאמר נחמד: http://hwzone.co.il/guides/casecool/ |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
סוג המארז
מידי-טאוור תאימות ללוח אם ATX & Micro ATX ספק כח 380 וואט 20 / 24 פין מפרץ חיצוני לכונן 5.25 5 מפרץ חיצוני לכונן 3.5 1 מפרץ פנימי לכונן 3.5 4 מאווררים נוספים מאוורר 120 מ"מ יציאת קידמית של USB 2 יציאה קידמית לאוזניות 0 יציאה קידמית לרמקולים 0 כונס אוויר יש דלת שקופה ללא עומק 495 מ"מ רוחב 235 מ"מ גובה 460 מ"מ תוספות מארז ללא ברגים תמונות: ![]() ![]() המארז בנוי ל 3 מאווררים כולל של המעבד. מחיר: 600 ש"ח אלירן. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מארז ג'נרי = Big no no.
מארז ג'נרי ברובו יכיל "פח", וכך למעשה ישמש כתנור וישמור את החום בתוכו. מארז איכותי לעומת זאת יכיל "אלומיניום", וכך יפזר את החום בצורה איכותית. והמארז של Eliran בנוי בצורה הגרועה ביותר (יש תמונות), לכן ממש לא יועיל לך. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יש לך הוכחות שהמארז גרוע? אתה מוזמן לבוא לבדוק.. אם הוא חם תקבל מארז כזה מתנה! הולך?!? יום טוב! |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() תגובה טובה מצדך היא: "המארז אינו "ג'נרי", המארז מיוצר ע"י X והנה מספר הדגם XXX-XXX. בנוסף, המארז מורכב ברובו מאלומיניום (כפי שאפשר לראות בפרטי הדגם)." אבל זו לא התגובה שלך, אז כנראה שאני צודק. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם יש לך זמן, אשמח אם תמצא לי משהו בדרישות הנ"ל. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
יש לי 3 מאווררים .. אחד על דלת המארז בנוסף .. יש קירור מצויין ... אתה פשוט מדבר שטויות . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|