|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
פירסום בפורטלים הגדולים- אשכול מחירים.
כל מי שאי פעם בדק, שישתף את כולם וכך כולם יוכלו לדעת, בקלות.
אני אשתף אתכם במחירים שאני בדקתי עד כה, ב-ynet. הנציגה הייתה קצת מבולבלת, אבל בקיצור, 3000-5000$ לשבועיים לקמפיין מעורב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ב 1000 דולר לקמפיין לשבוע מחיר התחלתי ב one.co.il
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
10,000 שקל לבאנר לשבועיים בתפריט הקבוע בתפוז
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
walla.co.il עולה 1000$ ליום, וזה גם לא באינדקס...
בynet.co.il עולה 2500$ לשבועיים - קמפיין שמבוסס על 3-4 באנרים. יש עוד כמה שאני יודע אבל בטח אסורים פה לפורום...אתרי שיתוף גדולים.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין פה אף אחד שיכול לפרסם באתרים כאלה, אז למה ?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
кто ты?
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
LaLa כולם מכירים ב10 שקל ליום בעמודי ההורדות נמצא כי יש יותר אחוזי לחיצות מאשר שיש לוואלה ולנענע..
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ובכל מקרה, מעט הבדלים לפני עוד הערה לגבי פירסום באותו אתר: -הפורטלים הגדולים הם אתרים מסחריים, המטרה שלהם היא להרוויח כסף מפרסומות ואכן, כל פרסומת ממוקמת במיקום מצויין כך שכל פעם שתיכנס תבחין ברוב הפרסומות. -בלהלה? הרבה פרסומות, אפילו לא הבנתי מה פירסומת, מה סתם תמונה, מה הודעה ומה הורדה. -איטיות אוי איטיו. אתר שיתוף הקבצים הזה איטי רצח. אולי לפעמים זה לא משנה, אך הם עושים רידירקשן לאתר המפרסם דרך הקובץ banners.php ולכן מי שילחץ על הפרסומת יחשוב עוד שהאתר המפרסם איטי. -אתר צפוף, לא מסודר ובקיצור: מכוער. אבל תחשוב על הסיבה האמיתית- מי באמת יפרסם באתרים במחיר גבוה כמו בפורטלים? בעלי עסקים גדולים וקטנים שמעוניינים להציג את מוצרם ללקוחות שאוהבים לשלם עבור מוצר טוב. אילו לקוחות פוטנציאלים יש בלהלה? לקוחות שרואים מוצר מעולה (סרט, משחק, תוכנה וכו...) אבל לא רוצים לשלם עליו- הגולשים האלה רוצים להשיג הכל בחינם. ציטוט:
![]() |
# 9 |
חבר על
|
מה אילו המחירים האילו אין פלא שרק החברות הגדולות מפרסמוות באתרים האילו
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ככה אני מסכים איתך האתר באמת לא זז... אבל הקטע שאנשים נכנסים להוריד בחינם זה טעות כי באתר להלה אין ממש כבר הורדות, יש יותר סיקורים... וזה עובדה שאלפי משתמשים לוחצים על הבאנרים מדי יותר בגלל שזה מעניין אותם... כמו האתר הזה כנ"ל NFO יש אלפי כניסות והמחיר נמוך..אני אישית מכניס אותם בין הפורטלים הגדולים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|