![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
DDR וDDR2, הבדל?
תסבירו לי בקצרה מה חדש בDDR2 שאין בDDR, סתם לידע כללי..
תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
שבבים שונים לחלוטין.
בקצרה: DDR - תדרים נמוכים ותזמונים אדוקים. DDR2 - תדרים גבוהים ותזמונים משוחררים. אז בעקרון זה "בניגוד ל..." ולא "בנוסף ל...". |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לוחות S939 עדיין נמכרים, ומדובר בתמיכה בלעדית בDDR. בכל הנוגע לAMD, הדור הנוכחי של K8 עובד ביחס מקביל מול תזמונים, לכן אני אעדיף AMD Athlon 64 FX-60 עם DDR מאשר AMD Athlon 64 FX-62 עם DDR2. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
ומה הבדל במחיר בין למשל
1GB DDR לבין 1GB DDR2 או 2GB DDR/2 |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
עמרי שוסטר
כבר לא חשוב, אני סגור כבר על מפרט שאחד פה הציע לי. רק אם אפשר שאלה בנוגע למפרט ולכרטיס מסך שכלול בו. זה המפרט שHomies הציע לי: ![]() עכשיו אני רוצה כרטיס מסך, טיפה פחות מתקדם, של ריידון אולי ה970, אני לא יודע.. תגידו לי כמה יעלה כרטיס מסך, של ריידון 970 או 920 עם 256MB או 512MB ואם הוא מתאים למפרט, וכמה אני צריך 256 או 512? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה מוזמן תמיד לבקש שהציע לך מפרט יותר טוב במחיר נמוך יותר ![]() לפניך המפרט עם הכרטיס מסך "הפחות" מתקדם שהחלפתי לכרטיס טוב אבל פחות יקר ב-500 ש"ח עם ספק כוח יותר טוב (הספק עלה ב-40 ש"ח יותר): ![]() תהנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אני יכול להכניס במקום הכרטיס מסך הנוכחי, כרטיס מסך של readon 970/920 עם 256/512MB וזה יהיה טוב גם? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל שמתי לך כרטיס מסך ברמה שלהם. ובכן המפרט הבא עולה הרבה פחות: ![]() וכל מה שאתה צריך לעשות זה להוסיף 100 ש"ח כדי שירכיבו לך אותו או במידה שאתה יודע להרכיב בעצמך תחסוך את ה-100 ש"ח האלו. ![]() דרך אגב, אפשר לראות שהורדת בתקציב ולכן רצית כרטיס מסך חלש יותר. אתה מוזמן לפרסם את התקציב החדש שלך, כי 5000 זה כבר בטוח לא, לפחות לפי איך שאתה מגיב. (דרך אגב, אתה צריך 256 מגה בייט, אתה לא "חייב" 512, שהוא יותר לגיימרים מתקדמים. וחוץ מזה שהמגה בייט לא אומר הכל, יש כרטיסי מסך עם 256 מגה שלא רואים ממטר כרטיסי מסך של 512 מגה בייט.) Last edited by Homies; 06-09-06 at 21:03.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|