|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מחפש מערכות PHP ללמידה
אוקי אז התחלתי לעבור על המדריכים שיש פה באשכול של המדריכים של PHP
מדריכים טובים מקווה שיעזרו אני מחפש אם למישהו יש מערכות של PHP שאפשר לראות את הקוד שלהם או כל מיני טפסים שאני יוכל ללמוד דרכם שמוש ב PHP אם אסור לבקש אז לנעול תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
אתה מוזמן להכנס לאתר של איתן
גם מדריכים מצויינים או לוובמסטר אם אתה רוצה ללמוד ממשהו מוכן אתה יכול להוריד את PHPNuke או PostNuke מערכות מורכבות אבל מאד פשוטות איתן: http://php.eitan.ac.il וובמאסטר: www.webmaster.org.il |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ניסיתי את איתן וובמאסטר
הגעתי לרמה של לולאות ומערכים תנאים CASE וכל השטויות האלה תאכלס לא התקדמתי משם ובאיתן ההסברים שלא לא משהו וגם אי אפשר כ"כ להתקדם שם אז אני מנסה עכשיו מדריכים של הוסטס PHP ניוק אתה מתכוון למערכת פורומים? אממ זה קצת יותר מידי זה ממש מורכב אשמח אם למישהו יש טפסים כאלה שאני יוכל ללמוד שימוש עדיף די פשוט |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה להתקדם, אני ממליץ לך באמת לקחת מערכת פורטל / פורומים ברמה בינונית +, כמו PHPNUKE שהרמה שלה לא מקצועית ולכן תוכל ללמוד פונקציות ודרכים להשתמש בקוד
תתחיל לעבור על הקבצים, תראה איך הם מקושרים, את דרך הבניה, וכל פונקציה שאתה לא יודע מה היא עושה כנס לPHP.NET ותקרא עליה ככה תבין מה הם עושים דרך הקוד ובמקביל תראה את זה אונליין מעשית ככה תשלב גם טפסים, גם לולאות וגם שיטות עבודה (נ.ב, לא ממליץ להעתיק שיטת עבודה מPHPNUKE, ממליץ לפתח שיטה משלך)
# 5 |
הוסטסניון
|
כדאי לנסות גירסא ישנה של PHPNUKE ??
את ההכי ישנה? כי מן הסתם היא הכי פשוטה(ואם אפשר הורדה לגירסא הכי ישנה אם צריך) ולדעתי זה יהיה לי קשה מידי נגיד שאני מדבר בעוד כמה ימים שאת כל המדריכים של ה PHP של איתן+המדריכים של הוסטס אני +- יודע עדיין זה מערכת שהיא מסובכת לרמות של מתחיל כמוני... אממ בקשר לבדוק ב PHP.NET זה קצת בעיה יש לי אנגלית לא רעה אבל לא כ"כ טובה אז אני לא בידיוק מבין באתר הזה אז יש דרך אחרת לבדוק פונקציות? כי מן הסתם רוב מוחלט של הפונקציות אני לא מכיר אני לומד דרך האיתן ודרך המדריכים פה בהוסטס הידע שלי בפונקציות שואף ל 0 Last edited by נריה; 03-09-06 at 02:08.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
מצטער נשלח פעמיים=/
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תריץ חיפוש באימיול ותמצא קבצי ראר מלאייייייייייייייייי קודים ! היה לי אישית פעם פעם מהאימיול קובץ של איזה 100 מגה עם 20000 קודי מקור של מערכות ...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אפשר לקרוא בעברית בPHP.NET
סה"כ תשנה את ההגדרות בMY PHP למעלה בפינה הימנית או תיכנס ל il.php.net ואל תשתמש בגרסא ישנה של PHPNUKE, תאתגר את עצמך ותתחיל מהחדשה, רק מערכות מוכנות יעזרו לך, ואח"כ הנסיון, כי תאכלס בלי נסיון אתה לא תשתפר אז למרות שאתה מתחיל לגמרי מומלץ ללמוד ממערכת מוכנה
# 9 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
רוב הידע הבסיסי שלי הגיע מללמוד איך phpnuke עבד
מה שכן, צריך אנגלית טובה אם אתה רוצה להתעסק עם כל דבר שקשור למחשבים והדרך הכי טובה ללמוד אנגלית זה לקרוא. האנגלית שלי היא ברמת שפת אם רק מהמירק ולקרוא באינטנרנט.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מ.תיכנות
|
שלחתי לך הודעה פרטית כתגובה לשלך, אני אכתוב אחרי שאני אצא מהבאסה של היום הראשון של הלימודים
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|