|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה ביצירת עמוד לכל כתבה בעזרת GET id
אז ככה כמו שהזכרתי פה אני בונה מערכת כתבות קטנה,
עכשיו אני מנסה לעשות דבר כזה - יש לי דף שהוא מציג את כל הכתבות בלולאה - אבל אם אני עושה למשל www.example.com/article.php?id=1 אז הוא יציג לי רק את הכתבה הראשונה (ID 1) עכשיו יצרתי קוד כלשהוא - כשאני מנסה להיכנס בלי ?id= הוא מציג לי את כל הכתבות - אבל כשאני מנסה לעשות את הid=1 בכתובת - מופיע לי פשוט עמוד ריק מתוכן, מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה בקוד?: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
PHP קוד:
נסה.
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוקיי עכשיו ככה עידכנתי לקוד שלך - ועכשיו זה הציג את הecho "abc"; שבתוך הלולאה שאמורה להציג את הכתבה ע"פ הID.
הבעיה היא שכשאני מנסה לשים במקום נגיד echo $row['content'] ; כדי להציג את תוכן הכתבה - זה נישאר ריק. מישהו? |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך!
|
עוד כמה דברים:
כאשר יש לך בוודאות רק שדה אחד כתשובה, לדוגמא שאתה עושה where ע"פ id אז אתה לא חייב לעשות את הלולאה. כמו כן, את הלקיחה הראשונה של הנתונים מהמסד לפני הif זה מיותר, צריך לשים את זה בתוך הelse כי אם זה עמוד של קטנה זה סתם לא יעיל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
PHP קוד:
![]()
בברכה עובד, מפתח אתרים. Last edited by O-B; 29-08-06 at 01:30.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
O-B תודה על הקוד - אבל יש עוד בעיה |מסמיק|
הקוד פועל - אבל הוא מציג טבלה ריקה - זאת אומרת הוא לא מצליח למשוך נתונים מהמסד - פשוט נוצרת לי הטבלה אבל ריקה. מישהו יודע מה הבעיה פה? __________________________ עריכה: הדפסתי בעזרת print_r את המשתנה $row והוא אכן הדפיס לי את הנתונים מהמסד - אבל הבעיה שכשאני מנסה למשוך נתון למשל content בעזרת המשתנה row לא מופיע כלום (ריק). Last edited by THEtop; 29-08-06 at 11:11.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בדקת שאכן יש משהו בטבלה?
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הבעיה שזה לא מציג אותם כשאני מושך אותם בעזרת $row. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תודה לכולם הסתדרתי - הבעיה הייתה בלולאה הראשונה - היה רשום mysql_fetch_row במקום mysql_fetch_array
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
תשנה את ה WHILE ל
while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_NUM)) { |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|