|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
debit האם הענין יצליח בארץ?
אחריי כמה שיחות עם טכנאי אחד שעובד בעיקר בארה"ב שמעתי שיש כרטיס אשראי בינלאומי
שהוא כמו טוקמאן.. זאת אומרת כרטיס מוגבל בקנייה , נגיד שהכרטיס עצמו יש לו 25 דולר אתה משלם פלוס 3-4 דולר על כרטיס.. ובעצם מקבל מס' של כרטיס האשראי לקנייה מוגבלת בקנייה אתה יכול ליקנות מה שאתה רוצה איפה שאתה רוצה ומכל מקום, בעצם כרטיס בינלאומי לאחר שנגמר הכסף בכרטיס אין אופצייה להמשיך ליקנות איתו , פשוט זרוק אותו לפח. אמרתי אם נביא את הכרטיסים האלה לארץ האם זה יצליח? הרי בוא נגיד שבכל קניייה אנחנו לוקחים גודל של סיכון באינרטנט הענין הוא שכאן נוכל לקינות כמה שנירצה ללא סיכון.. נגיד וכמה כבר אתר יכול לפרוץ ולגנוב לי.. מס' דולרים שזה לא נורא? עדיף מאשר סיפורים שנשמעו לא מעט פעמים על כרטיסים שנפרצו ונלקחו מהם עשרות אלפיי שקלים. להביא את הכרטיסים לארץ זה לא כזה אפשרי עכשיו אבל אני בטוח שבעתיד הקרוב ניראה דבר כזה ואף נוציא את זה בארץ. כרטיס כזה יכול לשמש אותנו בעצם ככרטיס לכל דבר, וכן שימוש בו ככרטיס אשראי, לא חייב להיות בעל גיל 16-18 וגיל גבוה, גם ילד כבן 11 יכול לקבל כרטיס כזה לקנייה כמתנת יום הולדת . מה דעתכם ? ![]() המשך יום נעים.
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
נשמע מעולה...
אפשר קצת יותר פרטים על כך? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
בבקשה לעוד מיידע:
http://en.wikipedia.org/wiki/Debit_card אני חושב שזה דיי טוב יש פה המון חברות איחסון שירצו להשתמש עם זה אני לא חושב שהייתי רוצה לקחת את הכרטיס אשראי ולהזמין מאתרים לא מוכרים דברים ![]()
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הרעיון אדיר אך זה קיים בארץ ולא ממש הולך.
קוראים לזה אלקטרה צ'ק בבנק פועלים תוכל למצוא את זה לפי מה שידוע לי בלבד אולי גם בבנקים אחרים. רעיון מטורף ומי שהמציא את זה בעבר פטנט מאוד מאוד נחמד ובטוח אך זה קיים בארץ חבר . |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
באמת נשמע מעולה, לך לכרישים חח, תציע את זה להם =]
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וגם הכרישים לא ילכו על זה כי זה קיים בארצות הברית הם לא יקחו פטנט של מישהו או רעיון של מישהו ויקחו אותו כחסותם אם ליבא זה משהו אחר אבל שוב הענין הזה כבר קיים בארץ. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
אני לא חושב שבארץ אתה מקבל כרטיס כזה:
אצלנו יתנו לך נייר לרשת סטימצקי לקניית 3 ספרים ![]() אם כן סליחה אבל אני באמת רוצה דבר כזה, ישמש אותי מאוד.
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
עמלה של 3-4 דולר בשביל 25 דולר, זה יקר מאוד.
אם זה יהיה נגיד 5 שקלים לכרטיס זה יהיה אחלה. אם יהיה דבר כזה, אני בטוח שיהיה לי אחד. כמובן בתנאי שהוא בינלואמי, כי כרטיס לישראל כבר יש לי.
# 10 |
חבר פורום
|
טל בטח הכוונה היא בינלאומי, שים לב בתמונה שנתתי מעל התגובה שלך
זה של ויזה, ויזה בינלאומית. הכרטיס שימושי לדעתי , כרטיס של 100 דולר יכול לספק לי רישומי דומיינים והרבה הכנסה , בנוסף לזה שרתים בחו"ל ועוד כאלה אני חושב שזה שווה. אלקטרה צ'ק לא שמעתי אני ילך מחר לבנק לבדוק אם יש אופצייה כזאת. העמלה גדולה טל אבל תחשוב שהייצור של הכרטיס והתועלת שבוא שווה הרבה יותר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|