|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בעיה בכפתור די מוזר..
HTML קוד:
<input type="submit" name="submit" value="שלח">
הבעיה -> שאני לוחץ אנטר הוא לא שולח את הטופס !. שאני לוחץ שלח הוא שולח !.. פעם הייתי עושה ככה ובדיוק אנטר והיה שולח.. אני רוצה שהאנטר יעבוד ![]()
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תנסה להוסיף לו ACCESSKEY
ותנסה גם ONCLICK = SUBMIT)( |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ACCESSKEY לאנטר זה enter ?
אם כן לא עובד =\ צריך לציין שזה שולח את הטופס שעושים אנטר ,אבל לא כמו שצריך , פירוט : יש לי את הטופס אני רושם אמיר ועושה אנטר הוא שולח אותו לאותו עמוד ומציג את הטופס ריק. יש לי את הטופס אני רושם אמיר ועושה שלח הוא שולח אותו לאותו עמוד ולא מציג את הטופס, אלא את מה שהוא אמור להציג.
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
S
יעני SAVE אמממ אולי הבעיה היא לא בכפתור אלא בשאר ה FORM |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
כל הטופס :
HTML קוד:
<form action="admin.php?act=edit_member" method="post"> <table width='50%' align='center' border='0'> <tr> <td width='40%' valign='middle'>שם משתמש:</td> <td width='60%' valign='middle'><input type="text" name="name" value="" /></td> </tr> <tr> <td align='center' colspan='2'><input type="submit" name="submit" value="שלח"></td> </tr> </table> </form>
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
עצה....
act=edit_member תכניס את זה עם HIDDEN ולא ככה... זה ממש לא מקצועי לעשות ככה דבר נוסף שזה לא עובד לך כי בטח עשית משהו כמו IF ISSET)_POST]SUBMIT{ תוסיף משהו לדוגמא <input type=hidden name=do value=edituser ואז ב PHP תעשה if $_POST[do] == edit_user ותעשה פרינט ל _POST |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אני חייב לעשות act=edit_member
כי יש מלא עמודים act=del_member act=add_member ובכל אחד יש טופס , וכל עמוד זה אצלי פונקצייה, בוא נגיד שאם אני יעשה את זה בדרך שלך זה יהיה לא טוב if $_POST[do] == edit_user else ... .. וכו.. זה לא יסתיים והכל יהיה בפונקציה אחת סבתוכה.. ד"א במקום שאני יבלבל הרבה למה זה לא מקצועי !? בקשר ל .. IF ISSET)_POST]SUBMIT{ כן זה אצלי ככה..
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא אתה לא צריך לעשות שום ELSE
זה עיניין של דרך עבודה בניתי מערכות שלמות שעובדות ככה... בכל מקרה איבדתי אותך... איפה הבעיה בדיוק ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
הבעיה שעושים אנטר זה לא מציג תוצאות, לדעתי זה בגלל ה submit
אני ינסה עכשיו לעשות משהו כ hidden ללא קשר ל action (רק סקרן אותי ככה למה לא מומלץ ככה או שזה אישי שלך) אני יחזיר תשובה עם עזר או לא. עריכה , אכן זאת הייתה הבעיה בגלל שרשמתי PHP קוד:
HTML קוד:
<input type="hidden" name="profile" value="1">
PHP קוד:
![]()
אימיל \ מסן : amirs91 [at] gmail.com Last edited by amirs_5; 28-08-06 at 19:06.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
למה אתה לא עושה פשוט
PHP קוד:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|