|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
מה גורם לSPACER להיווצר?
אני כבר שעות מנסה לחתוך בPS עיצוב אך כל פעם יוצאים הרבה מקומות עם SPACERים מה הסיבה שהם נוצרים?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הטמטום של אדובי חח
אם אתה רוצה שלא יראו סימנים לזה אז אתה יכול בHTML לשים את הגודל של הספייסר כגודל של התא שבו הוא נמצא ואז פשוט למחוק את התמונה של הספייסר.
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הצלחתי פעם לתכנת עיצוב כמו פוטושופ בלי פוטושופ....ואז הבנתי בשביל מה זה.התמונה זה סתם שיהיה משהו בתוך התא...ובשביל הגודל שלו. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
קידום ושיווק אתרים
הקטע שכן הבנתי את זה...ובניתי את זה בצורה של טבלא בצורה מאוד מדויקת ובכל זאת יש המון SPACERים שנוצרו לי, נכון שהעיצוב לא קל לקידוד אבל למלא את הSPACERים ולמחוק את התמונה לא ממש עוזר לי אני רוצה כמה שפחות קוד רשום.
יש למישהו איזה שיטה שהוא מוכן לחלוק על מנת שלא יהיו SPACERים? או לפחות להסביר איך להימנע ממנה? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
עד עכשיו השתמשתי בטבלאות אבל בזמנים ההם לא השתמשתי בCSS ולא היה עיצוב אז העניין הוא לקחת את התמונות שאתה צריך מהעיצוב ואז לעשות איתו את האתר?
יש לכם אולי אתר שמסביר איך אפשר להשתמש בצורה טובה בDIVים כי ראיתי שהתחילו להשתמש בהם במקום טבלאות. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
Yup.co.il - אתה יכול לשמור את הpsd עם כל החיתוכים שעשית, לשלוח אותו אלי ואני אנסה לסדר אותו ככה שלא יהיו ספייסרים, מה שכן, כנראה יהיו בtr האחרון ספייסרים, אם זה מפריע הדרך היחידה היא ידנית.
יצירת טבלה והכנסת התמונות לאט לאט לפי הסדר הדרוש. לגבי שימוש בDIV במקום טבלאות, אני חושב שזה לא יעיל ודי טיפשי, אין בזה שום מטרה , זה עושה את אותה העבודה כמו טבלה וטבלה אפילו יותר נוחה כי אתה יודע בדיוק מה שורה מה עמודה ואיך אתה מחלק כל תא.
# 8 | |
קידום ושיווק אתרים
ציטוט:
![]() נראה לי שאני אעבוד ידנית ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני ממליץ לך לקודד ידנית ללא שימוש בטבלאות, ALTER ישנם המון סיבות שאם
תרצה אפרט אותם לקידוד עיצוב ללא טבלאות. לגבי אתר ללימוד CSS אין אתר אחד מכיוון שזה נושא די נרחב, אך אם תרצה אני יתן לך מספר אתרים בהודעה פרטית. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אולי אני אלמד משהו חדש ואסתכל על הדברים בצורה אחרת.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|