|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פשוט בושה....
http://k-mizrah.hostpro.co.il/radio/
radio-evo.b-deal.biz השני זה הרדיו שלי ותראו הם העתיקו הכל פשוט הכל!!!!!!אין להם בושה!!!!!חרא אנשים!!מצטער על המילים אבל זה מה שיש לי להגיד עליהם!! פשוט אנשים גנבים שלא יודעים לעשות דברים בעצמם.. ממ הוסט-פרו..הם מאוחסנים אליכם ולפי דעתי בתקנון חברות האיחסון אסור לשים תוכן גנוב אז תדרוש מהם להוריד את זה מייד!!!!או שזה לא יגמר בטוב. ואני לא אוהב את הדרך הזאתי!!
משתמש חדש
|
תסתכלו בקרדיט של רדיו אבו ותסתכלו בקרדיט שלהם!
זה לא יאומן עד כמה אין לאנשים בושה!
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא יאומן לאיזה רמה אנשים כבר יורדים...
תדבר איתם עכשיו ותעדכן מה הם אמרו.. |
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
אנחנו נהרוס להם את החיים!!
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
איזה מה הם אומרים אני לא מתכוון לוותר עכשיו הם לא מורידים אני יעשה בדרכים שלי...אני יפיל תאתר....יש לי דרכים משלי
Guest / אורח
|
ציטוט:
לא מציע לך להשתמש ב"דרכים משלך". תמתין לתשובה נתת את גירסאתך זה מספיק, לא תמיד יש שליטה לבעלי שרתים על כל התוכן. עכשיו כשהשמעת את גירסתך תתאזר בסבלנות, מציע גם לשאר.. איל il |
|
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
-חברת Host-Pro שומרת על הזכות להקפיא חשבונות ברגע ותוכן האתר פוגע במישהו אחר או מבזה אתרים אחרים.
# 8 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ומי שיש לו דרכים כמו שאתה אומר אז הוא ישר היה עושה ולא מאיים ואל תגיד שאתה נחמד או לא יודע מה מי שגנב לך,מה לא מגיע לו ישר שיפילו לו (אם הייתה יודע)(לא רק לדעת אלה באמת שזה יעבוד)
# 9 | |
הוסטסניון
|
באמת מגעילים.
אבל פירסמת במקום הלא נכון. וד"א בתקנון החברה רשום: ציטוט:
![]() Last edited by MoshikB; 24-10-05 at 21:07.. |
|
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממש, בושה ועוד אני תכנתתי את העיצוב ואני רואה שחלק מהתיכנות פה שלי