|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
צריך עזרה, לקוח מתווכח איתי.
אהלן,
יש לי לקוח, שיש לו פורום הלקוח שילם לי סכום מסוים וקיבל את הכל, לאחר מכן נכנס לו שותף והשותף אומר לי שלא להגיד לערן(הלקוח ששילם) לא להעלות הורדות לשרת והוא יעלה מה שתרצה. אז אמרתי לשותף שלו תעלו מה שאתם רוצים אבל אני ישעה את החשבון במידה ויהיו שם הורדות לא חוקיות. הוא אמר לי שאם אני אשעה, הוא יתבע אותי. לא שאני פוחד ממנו, אבל עדיין - מה עושים במצב כזה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
מראים לו את תקנון החברה ושם בטח רשום שאסור להעאלות קבצי ווארז וזהו אתה פתור במקרה הזה כך שאם הוא מעלה ווארז ואתה תשעה לו את החשבון הוא לא יוכל לטבוע אותך ולא יהיה צורך לפצות אותו (במידה וכל הקטע הזה מוזכר בתקנון החברה)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לתבוע נו באמת כמה פעמים שמעתי את זה?
על מה הוא יכול לתבוע אותך?.. על זה שהוא מפר את התקנון של החברה שלך?... הוא לא יכול לעשות כלום ואתה יכול לסגור את החשבון |להשעות אותו עם יעלה תכנים שאסור על פי תקנון החברה שלך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
זכותך להקפיא לעשות מה שבא לך
כל עוד הוא עובר על החוק ואתה גם לא חייב לו החזר כספי שיאיים בתביעה.. תסביר לו יפה ואם הוא לא מבין תעיף לקוחות כאלו.. לא חייבים לעבוד עם כולם |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי קהילה
|
הקטע מוזכר בתקנון העסק,
אמרתי לו והוא אומר לי שהוא היה לקוח בחברות אחרות הם הרשו לו ולא היה תקנונים בכלל. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יש לך תנאי שימוש בחברה? שמפרט מה מותר ומה אסור? הוא הסכים לתנאי השימוש?
אם כן מה הבעיה הוא צריך להתנהג לפי כללי השימוש עבר את החוק ועל פי התנאי שימוש שלך אם ישנם את תשעה לו את החשבון |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לא צריך לקוחות כאלה בכלל |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך!
|
אם רשום לך בתקנון שבמקרה של העלאת קבצים אסורים לשרת החשבון יוקפא.. אז תגיד לו את זה שיקרא את התקנון.
בכל מקרה- אני תמיד עובד מול איש קשר אחד במידה ויש שני אנשים (או יותר) שקנו ביחד את החשבון. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מבחינתך - בתקנון רשום - אסור? אז אסור.
רוצה לתבוע אותך, שיתבע, חחח מי יתבע על 10-20 שקל ששילמו הוא יצא מזה מוספד. וחוץ מזה.. אני מציע לך לאזהר כי אני מבין שאתה חברת בת ואתה לא רוצה בעיות :S אבל בכל זאת, אם רשום שאסור - אז אסור. תשעה תחשבון ונגמר סיפור
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני באמת לא מבין מה הבעיה הגדולה אותה אתה מציג פה..
פשוט מאוד, הלקוח מפר את תנאי השימוש? ובנוסף לכך את החוק? השעיה פשוטה וזה הכל. גם במידה ו"העלאת קבצים חוקיים" לא נכלל בתקנון החברה שלך, תמיד תוכל להסביר לו כי זה חוק עליו הוא עובר, חוק כלל עולמי ! שיגיד כל היום שיתבע, שיערב גם את ההורים שלו. א. אני בטוח שילד שקנה חבילת איחסון ב-50 ש"ח, לא ירוץ ויתבע על כך שלא נתנו לו להעלות חומר אשר מוגן בזכויות יוצרים - אלא אם כן קנה חבילה ל-3 שנים מראש ואז זה נראה כדאי. ב. ברגע שיפנה לתבוע אותך שאינך מאשר לו לאחסן חומר לא חוקי - אשר מוגן בזכויות יוצרים - החוק יפנה אליו ולא אליך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|