|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ממש בדיחה מה שהולך פה .
כמה דברים שאני רוצה להגיד ,
האתר הזה מתיימר להיות אתר "חוקי" הוא דורש מאנשים (לפחות דרש) להיות חברות רשומות , ודרש מאנשים לעשות דברים לפי החוק , אבל אתם לא שמים לב שהפורום הזה בעצם הוא מקום שמתבצעים לו הונאות של אנשים . כמה פעמים קרה שאנשים פה ברחו עם הכסף , או שחברות נעלמו בלי להשאיר עקבות , לקוחות זועמים שלא קיבלו את התמורה ואנשי מקצוע שלא קיבלו את השכר שלהם . להגיד לכם את האמת , אני פה כבר שנתיים , ולא קרה פעם אחת שרכשתי מחברה פה שירות והוא פעל . כל פעם שאני קונה או שהחברה נסגרת ואני שוכח מהכסף שלי , או שהשירות עובד בצורה כושלת או שכל המידע שלי פתאום נעלם . באמת , אני מציע שאו שתתחילו לעשות עסקים כמו אנשים רציניים או שאל תעשו , כי אני אישית הפסדתי פה בפורום לפחות 1000 שקל , ואני ממש לא מתכוון לעשות פה יותר עסקים . יש פה גם עוד נושא , ניצול ילדים . לוקחים ילד אומרים לו "בוא אני יתן לך 100 שקל ותתכנת לי את האתר" לילד בגיל 13-14 זה נשמע הרבה כסף והוא ישר רץ לעשות את העבודה , ודרך אגב בדרך כלל יברחו לו עם הכסף ... הילד הזה לא מבין ש100 שקל לעבודה כזאת זה לא עשירית מהמחיר שמתכנת מבוגר לוקח על אותה עבודה . אותו דבר לגביי עיצוב , הלכתי למעצבת הראתי לה עיצובים של אנשים פה , היא אישית נתנה הצעת מחיר לעיצובים שההצעת מחיר גבוהה ב1000% מהמחיר שאנשים פה משלמים להם על העיצוב . בקיצור , הפורום הזה רק גורם לאנשים הפסדים , הוא מהווה בעצם זירה להונאה של אנשים . תתחילו לשים לב למה שאתם עושים ותתחילו להיות רציניים . תודה .
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
עכשיו אתה גבר.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
זה שהמתכנת / המעצב לוקח מחיר יחסית זול זו כבר בעייה שלו
אני לא מבין מה אתה בכלל מתערב לאנשים בכיס? ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
נכון...
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה מדבר על דברים נכונים השאלה היא כזאת איך ילד בן 14 יכולים להיכנס לתחום המבוגרים , הם ישר יזלזלו בו אז עדיף 100 שקל על כלום
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() ![]() קח את זה בהומור ![]() לפותח האשכול, עדיף 100 שקל מכלום... הוסטס = ילדים. ילדים = קצת כסף. הוסטס = קצת כסף. קאפיש? חחח |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הבנתי מה הבעיה ...
כולם פה ילדים קטנים . לא מבינים שלגנוב זה אסור , ושלקחת ילד ולתת לו דולר ליום כדי שייצר נעליים באפגניסטן זה משהו שמוגדר כניצול ... אבל סבבה שתתבגרו אולי תבינו את הרעיון .
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
סתם לידע כללי, אם לא היו מנצלים את הילדים האלו, אני דיי בטוח שדיי הרבה אתרים שאתה מכיר וגלשתה בהם פעם לא היו קיימים...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|