|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
עידן צרור - "צרור של אי-אמינות,מקצועיות,ועוד המון!"
שלום לכם,
רציתי להביע את דעתי ולתת ביקורת על החברה של עידן צרור. אוקי, אני מתחיל. זו פעם שניה שאני קונה שרת מעידן צרור, בהודעת SMS. בפעם הזאת שהוא מכר לי את השרת, הוא בהתחלה היה בסדר (השרת), לאחר מכן היו נפילות מדיי פעם, עד שזה כבר הגיע לפריצה לכל הלקוחות שלו! עם פגיעה אישית לכל העם הישראלי. האתר שלי שהוא בעצם פורום, היו לו מעל 1000 משתמשים. והמון מהמשתמשים נפגעו מתוצאה של אבטחה ממש לא מקצועית על השרתים. - הדף ששמו בבפריצה לשרתים, היה דף של אנטישמים, שמו תמונה של היטלר, ומשפט ממש פוגע, אני בכלל לא רוצה להזכיר אותו, מהגועל!. לאחר מכן אני ושתי שותפי חיכינו יום,יומיים ולא מחזירים לנו תשובה. לאחר מכן דיברנו עם עידן צרור, ביקשנו פיצויים, והוא רצה לתת לנו רק יומיים. לא הסכמנו לדבר כזה! רק יומיים?! זה ממש לא בסדר. והוא לא הסכים בכל זאת הוא היה אי-מתחשב בלקוחות שלו. לאחר המון זמן של ריב, הוא התחיל לזלזל מאוד בנו, וגם השתמש בביטויים מגעילים מאוד. לאחר מכן עידן פתח לנו חשבון, והכל היה בסדר, נכנסו לשרת (FTP) ולא הייתה שם שום תיקיה! נכנסו לפאנל ניהול, ולא הבנו מה קורה. ואז שמנו לב שבכלל אין לנו אפילו קילו בית אחד קטן בשרת! הוא תיחמן אותנו וסתם פתח לנו חשבון בלי שום מגה בית!!! ובנוסף לזאת הוא לא אמין בכלל! אני שילמתי לו 46 ש"ח על שרת (500 Mמ 50 GB) ולאחד אחר הוא ביקש ממנו רק 30 ש"ח! לסיכום: * אל תקנו מעידן צרור שרתים. * חסר אמינות! * חסר מקצועיות * שרתים מעפנים ברמות! - אל תקנו ממנו! - אני חייב לציין זאת: תודה לצחי בכינויו בפורום: "hostman" - ביקשתי ממנו עזרה, והוא נתן לי שרת חינם ללא שום תמורה עד שאני אסתדר.! תודה. Last edited by Meitar; 20-08-06 at 22:01.. |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
אהלן
דבר איתי אני אפתח לך איחסון בנתיים שתסדר את הכל (ללא שום תמורה) וצחי אחלה בנאדם ![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
שמעתי את מה שהוא סיפר לי.. נתתי לו שרת.. באמת כואב לשמוע שיש אנשים שככה מתייחסים ללקוחות שרוצים סך הכל לאחסן את אתרם ואחרי ששילמו לו
הוא מתעסק בSMS אם כבר הוא מוכר אחסונים שימכור ויתן שירות טוב ואמין |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
דור לא יפה להשיג ככה לקוחות
ובעיניין הנושא עידן ריסילר של lom אז כך שזה לא השמתו בעיות השרת
אחראי קהילה
|
ציטוט:
קיצור לא קיבלתי שום דבר , לקח לעצמו הכל. ציטוט:
לא רוצה ממנו כלום, רק לעזור, גם זה אסור בימינו? |
||
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
AVI.B דור לא גונב שום לקוח... הוא הציע לו אחסון זמני וכל הכבוד לו...
אין בעיה אם זה שהיו בעיות בשרת אבל תקרא את כל הביקורת שלו אני ניסיתי לדבר עם צרורלנסות לפתור את הבעיה בינהם בדרך יפה והוא לא ענה לי אבל זה לא קשור |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
ידוע .
גם לי היה סיפור איתו . |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() אתה יודע שאני לא יגיד עליך סתם דברים
# 9 |
חבר מתקדם
|
חבל לשמוע , יצא לי לדבר איתו - נראה אחלה איש ולהתאחסן אצלו גם יצא לי ובאמת נפל כמה פעמים..
מחכה לתגובה של עידן... |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
בסדר.. אז למדתם לקח..
קונים אחסון מחברות רשומות בלבד! עדיף בעלות וותק של יותר משנה בתחום ההוסטינג. בשביל לקבל משהו איכותי , צריך להשקיע יותר כסף. הרבה אנשים למדו את הלקח הזה כמוכם , אין צורך להתרגש. תמשיכו הלאה , בהצלחה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|