![]() |
# 1 |
חבר על
|
[MD5] נפרץ?
לדעתי אנשים הצליחו לפרוץ ולהבין את שיטת ההצפנה של MD5
אני לא בטוח שזה נכון אבל כדי לוודא את זה אני רוצה שסתם תרשמו לי מחרוזות או דברים מסויימים אחרי שהמרתם אותם ל MD5 ואני אבדוק אם אני יכול לעשות למה שרשמתם DECODE אני לא מפרסם את התוכנה מכיון שלדעתי זה לא חוקי : | לפיכך רשמו לי הודעה בצורה הבאה: הקוד המוצפן: קוד:
5eb63bbbe01eeed093cb22bb8f5acdc3 קוד:
hello world |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
(אשמח לקבל בפרטי את השם של התוכנה..בשביל לראות, לי היה פעם פורץ ברוטלי..נראה אולי זה אותו אחד) עריכה: אגב, למי שלא יודע, יכולות להיות 2 או יותר צירופי אותיות לאותו קוד md5....אבל, למספרים לא. (לפי מה שאני זוכר שדיברתי עם אלעד) |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
hello world........
זה צירוף די נפוץ בוא נגיד..... תנסה להצפין את: aolki75521 ותנסה לפרוץ.... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
לפי מה שקראתי בפורום אחר איזה אקר מכין מאגר ענק של כל האופציות האפשריות של MD5 וכיום יש לו את כל הסיסמאות עבור:
1-5 עבור a-z A-Z 0-9 6-7 עבור a-z 0-9 8 עבור a-z עד 10 תווים עבור 0-9. קישור לאתר של האקר http://www.md5lookup.com/?category=m...=announcements |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
בעיקרון אם יש סיסמא שמוצפנת בMD5 תריצו עליה את כל המספרים מ 1 עד 9999999999999999999999999999999 אז בטוח תפרצו. כי זה מכסה את כל אופציות הMD5 שיש כי מקבלים מחרוזת באורך 32 תווים.
קו ישר, כי אפשר גם אחרת Last edited by בניה; 17-08-06 at 15:51.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
כיום לא משתמשים רק ב MD5 , משתמשים בהצפנה כפולה
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תאמת אני לא חושב ש MD5 נפרץ היו על זה כמה וכמה דיונים שאני שמעתי עליהם ואף פעם זה לא היה נכון.....
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
הוא לא נפרץ.. פשוט יש מאגרים של דברים כאלה.. הריצו פשוט דברים עם ברוטפורס והתוכנות/אתרים שמביאים את הדברים האלה מחפשים התאמה במאגרים שלהם
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|