|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
רוצה להרוויח ?
טוב אין פה קאץ' הייתי חייב לרשום את זה לפני שאציג את עצמי
שלום רב, שמי הוא איציק ואני מנהל מערכות זאדאקס סיסטם, עד לא מזמן התחברתי לשירות ADSENSE של GOOGLE שמתי את התוכנית הזאת באתר המרכזי שלנו אך מידי יום הרווח שלנו הוא 10סנט ליום 10 ימים - דולר למה אני מספר לכם את זה ? אני מחפש משתמש שיש לו מקורות משתמשים רבים ויש לו כושר שיכנוע טוב להכניס משתמש לדף מסויים ולגרום לו להוריד תוכנה של גוגל בחינם כל הורדה שיעשה משתמש (שכבר אין לו את התוכנה מותקנת) תכניס רווח של 10 סנט נוספים לאוצר אני מציע 50 אחוז מההכנסות שיביא משתמש זה לדוגמא במידה שהוא יביא 100 איש 100 איש - 10 דולר 50% = 5 דולר (22ש''ח) 1000 איש - 100 דולר 50% = 50 דולר (200 שקל) רעיון זה כבר רץ עם משתמש אחר אצלנו שעשה בשבוע 30דולר(130ש''ח) בשבוע ! זה כסף קל לדעתי אתם יכולים להגיע עד למאות שקלים ויותר התוכנית רשומה תחת גוגל והיא עובדת והמון בעלי אתרים משתמשים ברעיון זה אני נכנסתי חדש לעסק לכן אני מחפש משתמש שיקדם את התוכנית כי לי אישית אין זמן לכל המעוניינים אשמח אם תחזרו אליי למייל : zadaxb@gmail.com המשך ערב טוב לכולם, איציק מאשי מנהל מערכות זאדאקס סיסטם |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
חחחח למה שאני לא יפתח לבד כבר עמוד כזה עם הורדות של גוגל ויגיד ל100 איש להוריד ומקום לקבל 5 דולר לקבל 10:ם
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר לעשות באמת פרטי ולהרוויח כפול חחח
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
אז הנה התשובה למי ששאל למה לא לעשות את זה כבר לבד
המערכת שלי מכניסה כבר לבד קליקים לשם ומידי יום יש לי בין 1 עד 3 משתמשים שאכן מורידים ומכניסים לא מקבלים שום צ'ק עד שלא מגיעים ל100$ בקצב של 1 עד 3 ביום יקח לי כמה חודשים עד קבלת הצ'ק בקצב של 10 + ביום זה יכול להיות כל חודש צ'ק . לא אמרתי שאני זורק את כל העבודה על צד ב' כמובן המנהלים של האתרים שלי יפעלו גם למטרה . |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חבל, אל תנסה לרמות.. לא יצא לך מזה כלום, תאמין לי שאתה עוד תצטער על זה. אסף, גולשים מחו"ל שיורידו את התוכנה דרכך, תקבל דולר, אבל אם מדובר בגולשים מישראל, תקבל רק 10 סנט.
Last edited by TalGarty; 14-08-06 at 00:44.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
איך תדע כמה אנשים הבאתי? ואיך אני אדע שלא תרמה אותי?
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |