|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
מחלק 2 דומינים בחינם COM, ORG, NET (לא ספונסר)
שלום לך,
אני נותן 2 דומינים בחינם כמו שרשום בכותרת לשניים רציניים למטרת כתיבת 7 פוסטים בבלוג. מקסימום הודעה אחת ליום במשך 7 ימים. הפוסטים צריכים להיות לפחות 500 תווים ובכתיבה שלכם(לא כתבות מעותקות) עכשיו מסודר יותר הדרישות :
אם יש שאלות אני אשמח לענות. ליצירת קשר הודעה פרטית. אני לא אפנה למי שמבקש ממני לכתוב לו. אם זה יצליח ואנשים יהיו רציניים אני אחלק עוד דומינים בחינם לשאר האנשים שיהיו מעונינים. עריכה: אני מוסיף פרטים על הדומין אותו תקבל, זה יהיה דומין com, net, org שירכש על ידי וירשם על שמך, הדומין ירכש בגו-דאדי, או IPOWER או בחברה אחרת אם אני אמצא חברה טובה וזולה. Last edited by sergio; 13-08-06 at 00:34.. |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כמה שאלות:
1) אתה נותן דומיין חינם למישהו לבלוג שלו, כאשר הוא חייב לפרסם פעם ביום, לפחות 500 תווים? לא לבלוג שלו, דומין איזה שהוא יבחר לאיזה אתר שהוא ירצה, לא קשור לכתיבה בבלוג. הבלוג אני מספק. 2) יש לזה קשר לשוונג? שומקשר 3) אם אין לזה קשר לשוונג, מה הקאץ'? אני אסביר לך במשל אתה כבר תבין את הנמשל. אולם הכי יפה שיהיה אם הוא ריק הוא לא יהיה מענין, אם יהיו בו תמונות, שולחנות, מלצרים , אנשים זה כבר יהיה מענין יותר, נכון? |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני בתמורה כותב לבלוג שלך? |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|