|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() 1. האם אפשר להריץ מספר פעמים שרת משחק קונטר סטרייק עם אותם הקבצים?
זאת אומרת יש לי קבצים של שרת משחק קונטר סטרייק עכשיו עם הקבצים האלו אני יכול להריץ כמה פעמים שבה לי את שרת המשחק או שלכל שרת משחק אני צריך בנפרד קבצים של שרת משחק? 2. אני מנסה להריץ שרת ונטרילו 2.1 וכאשר אני רושם את פקודת ההרצה הוא רושם לי -bash: ./ventrilo_srv: Permission denied תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | ||
אחראי פורום
|
בקשר ל2.
נסה את מה שתומר אמר למעלה ונסה גם - במקום ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה לכולם אבל בנתיים מה שניסיתי מה ש ATOM BOMB
נתן לי באמת עבד אבל עכשיו נתקלתי בבעיה חדשה.. ![]() אחרי שפתחתי את הונט אני מנסה לחזור למסך של תיקיות ב- SSH ואני לא יודע איך זאת אומרת אני תקוע בתוך המסך של הונטרילו ואני לא יודע איך חוזרים לתיקיות וכאשר אני רושם לו quit אז הוא סוגר לי בכלל את שרת הונטרילו וגם אם אני יוצא מהפוטי בזמן שהונט פתוח אחרי שאני יוצא מהונט הונט נסגר ------------------------ ובנוגע לשרת הקונטר ATOM BOMB אתה התכוונת שאני צריך להעתיק את כל קבצי המשחק ליוזר אחר ב- SSH? או באותו יוזר בתיקיה חדשה? שוב תודה מראש! ![]() Last edited by Gun Junkie; 12-08-06 at 15:21.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Whatever
|
ציטוט:
קוד:
./ventrilo_srv & בקשר לשרת משחק, מספיק שתעתיק לתיקיה אחרת ותשנה את הקובץ הגדרות להגדרות אחרות.
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
Susik לגבי 1
ניסיתי לרשום פורט שונה כגון 27777 (אני מקווה שזה פורט טוב אם יש כזה.. חח) וכאשר הרצתי את השרת הוא המשיך לכתוב לי איזה שגיאה והוא רשם את הפורט 27015 למרות שרשמתי לו 27777 אין לי מושג למה.. והגעתי למצב שרשום לי זה יעשה ריסטרט לשרת המשחק עוד 10 שניות לאחר 10 שניות הכל עלה מחדש ושוב הגעתי לאותו מסך שיעשה ריסטרט לשרת המשחק עוד 10 שניות... ![]() ------------------ d1da1n0 זה לא קופסא שלי זו של חבר שלי והוא נתן לי אותה לתקופה הקרובה להתאמן וללמוד עכשיו אני חושב שיש לו רישיון לונט 2.1 אני באמת הייתי צריך לחשוב על זה קודם טעות שלי.. בכל מקרה Atom Bomb הפקודה שנתת לי "./ventrilo_srv &" לא עבדה עדיין ברגע שאני יוצא מה - putty הונטרילו ניסגר. אז השאלה בפשטות היא: מה אני צריך לעשות בכדי שכאשר אצא מהפוטי הונטרילו ימשיך לעבוד. אה ו - FreshServ גם את הפקודה שאתה נתת לי לא עבדה לי ![]() Last edited by Gun Junkie; 12-08-06 at 17:34.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
וזה ישאר לך הוינט גם אם אתה יודע מהפוטי |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |