![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין ברייסלר
שלום,אני מעוניין בקניית רייסליר,שעומד על מחיר 100-120 ש"ח.
אני צריך כמה שיותר תעבורה ואחסון,אין לי מספר כרגע.נשמע הצעות למחיר כזה. עוד משהו,אני מעוניין בשרת חזק יחסית,שרת שניתן להעלות עליו דברים כבדים,קטעים וכאלו[הכול חוקי.] עוד כמה דרישות: לפחות שנה בשוק. רשומים. מנהל אחד לפחות שעבר צבא . שרת לינוקס . מחכה להצעות ![]() Last edited by Green; 10-08-06 at 09:07.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
החבילה המוצעת היא: 3.5 גיגה אחסון. 250 גיגה תעבורה 120 ש"ח לחודש. 300 ש"ח ל-3 חודשים. מפרט השרת: Dual Xeon 3.06 2 giga ddr חוות השרתים : 012. כמו כן ,אנו עומדים בכל הדרישות שציינת. צור קשר פרטים בחתימה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
Last edited by דניאל; 10-08-06 at 20:46.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לצערי הודעתי הקודמת נמחקה עקב אי הבנה - הנה פרסום חוזר.
שלום לך, אני אוהד מחברת LinuxServ אנו מתמחים בשירותי איחסונים וריסלרים כאחד ומספקים את השירות למעלה משנה וחצי לעשרות לקוחות. השרת שלנו חזק, ומותאם במיוחד לצורכי איחסון האתרים - כמו כן הוא משמש לשירותי איחסון אתרים בלבד ולא רצות שום תוכניות ברקע מלבד תוכניות לשימוש שרת האיחסון. מפרט השרת שרת מדגם: IBM Dual Intel(R) Xeon(TM) מעבד: Dual Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 3GB ECC DDR2 דיסק קשיח: 146gb scsi מערכת הפעלה: Linux - CentOS 4.2 חיבור: 100mbit - קו פרטי. כמו-כן, אנו יכולים להתחייב לך על כך שלא יהיו נפילות בזמן השירות - השרת יציב מאוד ולא עמוס כמובן - כל לקוח מקבל את מלוא המשאבים שהוא דורש. זמן הריצה נכון לכרגע: up 94 days, 3:19 כמו כן זהו לא אפטיים שנכון רק לגבי הקופסא ואילו ה-apache בכל פעם נופל. אנו שומרים על כך שבכל שעות היממה האתר יהיה זמין ללא תקלות או נפילות. החבילה המוצעת: - 5 ג'יגה בייט - שטח איחסון נתונים. - 550 ג'יגה בייט - תעבורת נתונים חודשית. - פאנל ניהול מסוג: Direct Admin - מסדי נתונים מסוג mysql ללא הגבלה. - ניהול מסדי נתונים באמצעות PhpMyAdmin - דומיינים לריסלר: ללא הגבלה - סאב-דומיינים לריסלר: ללא הגבלה - ממשק ניהול דומיינים: קיים - תיבות דואר אלקטרוני pop3: ללא הגבלה - הפניות דואר אלקטרוני: ללא הגבלה - תיבות מענה אוטומטי: ללא הגבלה - תיבות עקוב אחרי: ללא הגבלה - מסנני ספאם לתיבות הדואר: קיים - אנטי וירוס לתיבות הדואר: קיים - מערכת סטטיסטיקות: Webalizer - תמיכה ב: HTML, PERL, PHP, CGI-BIN, - ניהול דפי שגיאה: קיים - תיקיות מוגנות בסיסמא: קיים - חשבונות :FTP ללא הגבלה מחיר החבילה: 120 ש"ח לחודש. שירות גיבויים: אנו מבצעים בכל יום גיבוי גלובאלי לך וללקוחותיך על שרת האיחסונים שלנו ובמקביל מעבירים את הגיבויים גם לשרת נוסף כדי להבטיח גיבוי עדכני בכל זמן. שעת הגיבוי: 5 לפנות בוקר. פרטים נוספים: אנו חברה רשומה - עוסק מורשה ! עובדים בשוק מעל שנה וחצי, ופועלים יחד כשני מנהלים. יאיר אשר כעת משרת בצבא, ואני - לפני צבא. כמו-כן על החברה אחראי ומנהל אותה אדם בשם בני - למען הסר ספק הוא הרבה מאוד אחרי גיל צבא. תמיכה טכנית תנתן לך בכל הדרוש, כמו-כן במידה וקיימת בעיה עם לקוח שלא תדע לפתור אנו נשמח לעזור ולייעץ לך בפתרון הבעיה. לפרטים נוספים: 052-677-9005 - מספר רב-קווי - נשמח לעמוד לרשותך בכל עת! |
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
לומ בגלל הצוות.
sPD בגלל דניאל. מומלצים!
# 9 |
חבר וותיק
|
עומדים בכל הדרישות שרשמת,
4 ג'יגה 350 ג'יגה תעבורה 120 ש"ח ויהוסט קיימת מעל 3 שנים בשוק ההוסטינג צור קשר עוד היום
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|