|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אני מספק דומיין עולמי חינם מהספקית גלובט סיומות: com / net / org / biz / info.
תמורת באנר סטנדרטי לכל התקופה שהדומיין בבעלותכם. נא לרשום כאן: 1. את הדומיין שאתם רוצים 2. את מספר הכניסות הייחודיות שיש בממוצע ביום+הוכחה 3. קישור לאתרכם+המיקומם בו הבאנר יפורסם 4. פרטים ליצירת קשר. ההצעה הטובה ביותר תקבל את הדומיין. *הדומיין נרשם על שמכם אך לא תהיה לכם גישה לפאנל (זאת כדי למנוע גניבת הדומיין ומחיקת הבאנר מהאתר). Last edited by Prosix; 08-08-06 at 23:36.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
הכתובת שאני מעוניין:
Shulhan.net זה מין קהילת נוער קטנה יש לי PR1 כניסות יומיות אני לא יודע אבל אני עובר 2500 כניסות בחודש למרות שזקה קצת הפרסום בדף הראשי יעזור לך. להוכחה לחץ כאן בחודש הנוכחי הכניסות מעטות מכיוון שהאתר נעול לשיפוצים .אני ממש חייב את הדומיין הזה בבקשה. פרטים ליצירת קשר : איסיקיו: 205727962 מייל : pepeliko@walla.co.il מסנג'ר: pepeliko@gmail.com Last edited by אופיר אדי; 09-08-06 at 09:47.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
טוב בחודש יש לי מעל 4,000 כניסות יחודיות.
מופעל ע"י invision power תיכנות ועיצוב מיוחד .. אני מתכנת! בשבוע הראשון היו כבר 500רשומים ו5,000הודעות אנחנו פתוחים רק שבועיים בערך השבוע הזה היה סגור כי תיכנתתי את הסקין החדש :] אז אתה מוזמן לעזור לי לחדש את הדומין שלי לעוד שנה ![]() עם אתה מעונין פנה אליי בה.פ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|