![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש פאוור-רייסלר/רייסלר
שלום לכולם,
אז ככה, אני מחפש מחפש פאוור-רייסלר/רייסלר{דא}. תקציב: 100 ש"ח לחודש. דרישות: תעבורה: לא מוגבל. מקום: כמה שיותר. וותק: לפחות חצי שנה. חברה רשומה.... תמיכה: הרבה תמיכה, אף פעם לא היה לי רייסלר וגם לא פאוור רייסלר אז אני רוצה תמיכה ושאף אחד לא יתעצבן אלי אם אני מציף אותכם. התחייבות: מצד החברה שהמחיר ישאר אותו מחיר.... ביקורות: לפחות 5 ביקורות על החברה. תשלום: הפקדה בנקאית בהפועלים או לאומי. כל השאר: ללא הגבלה. גיל: לפחות אחד המנהלים מעל ל17. יתרונות: גיבויים... ככל שהתדירות עולה כך יותר טוב.... מנהלים שמבינים, ואם אני מבקש להפעיל ספרייה מסוימת בPHP או מודול מסוים באפצ'י הם ידעו איך לעשות את זה {חשוב: ללא תשלום נוסף}. ------ אני לא מעוניין להתחייב, אבל אם הכל ילך טוב אין סיבה שאני לא אמשיך. אני גם רוצה לקנות דומיין {רק מגודדי - נרשם על שמי + תמיכה }. אני לא משלם שקל יותר או פחות, אם אתם רוצים "למשוך" אותי תגדילו את החבילה.... אני רוצה שהמחיר שאתם מציעים יהיה תקף לשבוע לפחות, אני לא ארוץ מחר לשלם לכם.... זהו נראה לי =] תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שלום,
חברת MBGB תשמח לספק לך שירותי ריסלר חשוב לי לציין שהחברה לא עונה לכל דרישותך: - וותק החברה לא עולה על חצי שנה כמתבקש - אין באפשרותינו להציע לך תעבורה בלתי-מוגבלת, שכן השרת מוגבל ל-800 גיגה תעבורה חודשית. לעומת זאת, את כל דרישותך האחרוןת נוכל לספק - חברה רשומה - ביקורות - מנהלי החברה בני 18 - תמיכה רוב שעות היום - מחיר קבוע - הפקדה בנק הפועלים/ תא דואר פרטי החבילה: פאוור ריסלר 10 ג'יגה 800 ג'יגה תעבורה חודשית כל השאר ללא הגבלה מחיר: 100 ש"ח לחודש. אתה מוזמן לקבל מאיתנו יומיים ניסיון חינם (תקף רק להודעה זו) אשמח אם תיצור קשר בברכה, ש.י. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
שלום,
חברת VHost תשמח לערך אותך על שרתינו. קצת פרטים על חברת ויהוסט: וי הוסט - ספק שירותי האינטרנט המקצועי. אנחנו מספקים פתרונות אינטרנט ותקשורת בארץ ובעולם החברה נוסדה בשנת 2003 וממשיכה לשרת את לקוחותיה ביחס אישי ותוך שימוש בידע טכנולוגי מתקדם . פרטי השרת: Intel(R) Pentium(R) 4 HT 2M 2MB זכרון מטמון 1GB 500MHZ Kingston זכרון 80GB 7200RPM X2 100Mbit Private Linux Fedora 4 מערכת הפעלה. רייסלר 4 ג'יגה 400 ג'יגה תעבורה (אפשרות להרחבה לפי מידת הצורך). 100 ש''ח לחודש. *מחיר מיוחד להודעה זו. עונים על כל הדרישות שלך. חברה רשומה כחוק. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בהצלחה!.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |