![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
התקנת לינוקס
שלום לכם,
אני רוצה להתקין מערכת הפעלה linux על המחשב שלי אך איני יודע איזה. יש גרסא מסויימת שאתם ממליצים עליה? היה לי על המחשב RedHat 9 Enterprise אבל היא גרועה. אם מישהו יכול להמליץ לי על גרסא אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אבישי שמחוני.
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אובנטו, לא תצטער אפילו לשניה אחת!
www.ubuntu.com Ubuntu Desktop אובנטו דסקטופ מגיע עם ממשק GUI גנום אובנטו סרבר מגיע ללא ממשק GUI קובנטו (הורדה מאותו אתר) דסקטופ מגיע עם ממשק GUI של KDE |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה מבחינת דרייברים? יש לי המון USB ועוד כל ההתקנים של הלוח אם...
יש לי למשל את ה Terayon שהוא ב USB ויש לי את המכשיר המשולב של איכסמרק X2250 ואת ה V3 המעפן שלי... יש רעיונות?? תודה מראש, אבישי שמחוני.
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מקורי עם רישיון. רוב אם לא כל התוכנות במחשב שלי לא חוקיות (פרוצות , קראקים , סיראלים מהאנטרנט) אבל Windows ו - Office XP Professional עם רישיון כמו בנאדם. לדעתי המינימום זה וינדוס חוקי. בברכה, אבישי שמחוני.
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה לרוב מזהה את הרכיבים, אך אם לא אתה יכול להתקין את הדריברים ידנית. פשוט מריצים פקודה מסוימת וזהו, פשוט Pro Host לא עשה את זה ככה שלא זיהה לו.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בברכה, אבישי שמחוני.
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
קוד:
sudo modprobe model_name קוד:
modprobe model_name ROOT זה כמו חשבון Administrator בווינדוס. ברוב ההפצות פשוט מתחברים למשתמש ROOT וזהו, אבל באובנטו אי אפשר להתחבר כ ROOT אז צריך להתחבר כמשתמש רגיל. ROOT נותן לך הרשאות לתיקיות מערכת ולפקודות ניהול (modprobe, ifconfig, lspci וכו') במקום Model_name אתה מציין את המודל של הרכיב חומרה (כרטיס רשת, כרטיס קול מדפסת וכו' וכו') לוחץ אנטר וזהו.. פשוט לא? ![]() Last edited by LosNir; 06-08-06 at 14:13.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ אני פעם התקנתי mandrake נראה נחמד, אבל בסופו של דבר זה משהו נדפק והמחשב לא יידע מאיפו לעשות boot וגם היו מחיצות שונות ובלאגן חח.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שלנוקס suse מתאים למשתמש הביתי
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|