![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
הרצת מספר פעולות במקביל
ב"ה
יש לי כמה דפים שאני רוצה להריץ במקביל מסקריפט PHP אחד. אני לא רוצה את הפלט שלהם, פשוט הם עושים פעולה שלוקחת זמן ואני רוצה שהשרת פשוט יריץ את כל הדפים בו זמנית. חשבתי בהתחלה על לעשות לכולם include אבל השרת לא ימשיך עד שהוא יקבל את הקובץ שזה יקח הרבה שזמן וזה בדיוק מה שרציתי להמנע ממנו. אז ישבתי על לעשות בקשת HTTP עם fsockopen אבל רציתי לדעת אם השרת יחכה עד שהוא יקבל את כל התשובה מהשרת השני ורק אז ימשיך הלאה או שהוא מיד ימשיך?
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ אולי תעשה עם cronjobs?
או שתגדיר אותו זמן או שתעשה הפרש של שנייה או משהו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
עם FOSOCKOPEN אתה לא צריך בכלל לקבל תשובה רק אם אתה עושה FREAD בשביל למשוך מידע
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא, אבל השרת כן. והשרת עד שהוא לא מסיים פעולה, הוא לא ממשיך להבאה. אז מה שאני שואל(אני יכול לנסות את זה אבל אני מעדיף לשאול קודם) אם אני שלח בקשת HTTP לשרת אחר ואני לא קורא מידע אז השרת שלי ימשיך עם הסקריפט או יחכה עד שהשרת השני ישלח את כל המידע שהוא רוצה לשלוח. ועוד שאלה. מה קורה אם אני שולח בקשה ואחריה גם שבירת בקשה? האם השרת ימשיך להריץ את הקוד PHP או יעצור את ההרצה?
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
לפי מה שאני יודע, שפות כמו PHP/ASP לא תומכות בזה, הן לא מרובות תהליכים, זה רק ע"פ מה ששמעתי.
הן הולכות בסדר יורד, עד שלא מסתיימת הפקודה הראשונה, השניה לא מתחילה.. אני כמעט בטוח שככה בPHP, בלי איזו תוספת, או לא יודע מה:| אין אפשרות. גם ב INCLUDE, קודם זה יאנגלד את הקובץ הראשון, יפעיל אותו, ורק אז את השני. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בגלל זה אני שאלתי את זה: מה קורה אם אני שולח בקשה ואחריה גם שבירת בקשה? האם השרת ימשיך להריץ את הקוד PHP או יעצור את ההרצה? כי אני רוצה לנסות לשלוח בקשת HTTP ואיתה גם שבירת בקשה שאני מניח שקיים משהו כזה ואז השרת שלי ימשיך בהרצה ולי נשאר רק לקוות שהשרת השני ימשיך בעבודה.
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אם לא תנסה לא תדע.... אתה חייב לנסות את הרעיון
אישית אני אשמח לדעת את התשובה... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|