|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
שאיבת מידע מאתר מסויים
יש לדוגמא איזה מידע שיש באתר אחד,לדוגמא ב ynet יש את המבזקי חדשות
איך אני יכול לישאוב את המידע הזה מאתר ynet ולשים באתר שלי סקריפט מסויים ככה שכל פעם שהמידע מתעדכן ב ynet הוא יתעדכן גם אצלי באתר? *הקטע עם המבזקים של ynet הוא רק דוגמא,אל תביאו לי את הסקריפט של המבזקים שלהם,אני לא צריך את זה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חחחח
זה מצחיק שאני עובד בדיוק על זה. אתה יכול להשתמש בRSS של YNET אם תמצא את הקובץ שלהם אם הוא בכלל קיים. מה שכן אני יודע שיש לנענע RSS ואם תדע לעבוד עם זה אז שיהיה לך לבריאות. בכל אופן תמיד אתה יכול לקחת את הקוד מקור של למשל האייפריים של המבזקים בPHP ולהוציא אותו לפלט אצלך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Fatal Error
|
שלוף את המידע עם xmlHTTP. בעזרת RegExp (או נניח split) על המחרוזת שמכילה את קוד ה HTML של העמוד תבצע מניפולציה על הקוד, כלומר קח רק את החלקים הרלוונטים לך.
נניח סתם לדוגמא אתה רוצה את הקוד בין PHP קוד:
PHP קוד:
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אין להשתמש בתכני אתר אחר (ביחוד לא אתרי החדשות), אפילו אם יש להם ערוצי RSS, באתר אחר. רק אם יש הסכמה מפורשת (בתנאי השימוש או במייל שנשלח ע"י בעל האתר) מותר. סמוך עלי, הנושא נבדק עם לא מעט אתרים כולל אתרי תוכן גדולים |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ומותר לקחת מהאתר את התכנים שאני צריך(אני לא מדבר על ynet) אלעד אז אתה אומר שאם יש את הקובץ xml אז אפשר לעשות את זה? דרך אגב הם מפרסמים את הקובץ הזה אצלהם באתר ותודה רבה על ההסבר ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() קרעת אתי עכשיו eLad אמר AJAX (xmlHttp), ולא XML, לא ממש יצא לך משהו משימוש בXML ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הכל בתיכנות נראה לי אותו דבר ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אפשר לדמות את זה לנניח גולש שמבקר באתר ההוא. מה שהגולש רואה, זה מה שאתה שולף עם xmlHTTP. תשאל אם לא ברור (: ו bluenose, אין קשר ל AJAX.
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
למה לעשות דברים על דפדפן שצריך להתאים אותם ובלגן ? לא יהיה יותר פשוט לקחת את הדף עם FSOCKOPEN ? ולהציג אותו בצורה שאני רוצה עם כל הדפדפנים ?
כן אני יודע ש AJAX תומך בכל הדפדפנים אבל זה נראה לי הרבה עבודה יחסית אני לא כזה מבין גדול ב AJAX אבל היה לי הרבה בעיות איתו, לעשות משימות פשוטות שעבדו ב IE ולא ב FF |
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
זה לא ממש משנה אם תקרא לזה AJAX או xmlHttp..
אולי יש הבדל.. אבל הוא מאוד קריטי? אגב, קוראים לי עומר, כמו שלך קוראים אלעד! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|