|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
Wisetp עדכון אחרון ממני - פרישה.
ערב טוב ושבוע מעולה לכולכם.
לצערי ולשמחתי בו זמנית, החלטתי לוותר על חלקי בWisetp מסיבה של חנק. אני מרגיש קצת חנוק מכל העיניין ומעדיף לצאת לפרישה אולי בהמשך אחזור לא בטוח. בכל מקרה יש לי דברים אחרים שאני מעדיף להשקיע את זמני בהם ולהינות יותר, לנסות לפתח עסקים אחרים שלי בצורה טובה יותר ועוד. לא נתתי את מקומי בWisetp למישהו שלא ניתן לסמוך עליו להיפך, שמתי במקומי את הבנאדם שאני ועמיטל הכי סומכים עליו כרגע. שם המשתמש שלו כאן בהוסטס : alon_g - בקרוב הוא יקבל כאן עוסק מורשה. רציתי לספר טיפה על הזמן שהיינו בWisetp יחד אני ועמיטל. נכנסתי עם עמיטל לServ In לפני כחצי שנה, הבאתי שרת ייעודי איתי. עמיטל אמר לי למה לא ? יאלה בוא נעשה את זה בכיף. נכנסנו לשוק בצורה הכי טובה שהכרנו והראנו רצינות ללקוחות שלנו ונתנו שירות מכל הלב. השקענו המון בכל מה שקשור ללקוחות ועשינו את הכל מהלב זה מה שהיה שונה אצלנו מכל שאר העסקים שנמצאים פה בהוסטס או כל החברות ענק שנמצאות בחוץ. בכל מקרה הייתי לקוח של אייל שרתים בתקופה הזו. לאחר מכן קיבלתי הצעה מאוד מעניינת מדיגיטק - דואל קסאון ב500 ש"ח לחודש! הייתי בעננים אבל עם היכרות קודמת עם משה לא ידעתי אם זה הצעד החכם לעשות... דיברתי עם משה ואמרתי לו שיבין שאני לא משחק משחקים ושאין לי זמן למשחקים אני מקווה מאוד שהוא רציני והכל, הוא אמר לי ברור והכל והסכים אפילו לחתום על חוזה. בכל מקרה לא חתמתי איתו סמכתי עליו. דיברתי עם מיכאל באותו יום בערב ועוד לפני קבלת התשלום הוא התחיל לצעוק עליי - לא ישבתי בשקט וצעקתי עליו חזרה והסברתי לו שעל לקוחות לא צועקים. בכל מקרה הכסף שולם למשה יום למחרת ויום אחרי השלמתי עוד 100 שקל בגלל שמיכאל לא הסכים ל500 ש"ח... אבל זה לא משנה... משה הבטיח שאקבל את השרת 5 דקות לאחר קבלת התשלום, הכסף שולם בבוקר באמצעות הפקדה שנעשתה בטלפון ובערב כשדיברתי איתו עדיין לא היה את השרת. יום למחרת קיבלתי את השרת עם לאגים מטורפים וביקשתי שיסדר את זה, הוא דיבר עם 013 היה סיפור ובסוף השרת נשרף ולא נדלק. שלא נדבר על זה שקיבלתי את המפרט הלא נכון אבל בקטנה אחרי זה הוא צ'יפר אותי...(מפרט חזק יותר). היינו בדאון ענק כבר של מעל לשבוע וביקשתי ממנו את השרת, מיכאל משחק Counter Strike ומתחמק משיחות שלא נדבר על צעקות בטלפון. לבסוף לאחר שיחה עם משה הוא הסכים לתת לי גישות לשרת שלו כולל ROOT כדי שאעלה את הלקוחות. לאחר כ24 יום קיבלתי בשעה טובה את השרת שנשרף כל שני חמישי המעבד. לבסוף החלטנו שנמאס ונעביר למישהו קצת יותר יקר אבל יותר טוב. דיברנו עם אסף מפנומן, הבנאדם היה נשמה שאין מה לדבר בכלל ישר הסכים להכל. עמיטל שילם לו 200 ש"ח ואני הייתי צריך להשלים עוד 500 ש"ח אבל בגלל בעיות עם הבנקים (בנק הבינלאומי שבת כל שני חמישי) - איחרתי בתשלום. אסף הבין והיה סבלני. נתן שירות שלא הכרתי עד אותו יום כמוהו והלקוחות היו מרוצים עד השמיים. לאחר מכן אסף מכר את פנומן אבל השאיר אותנו בידיים טובות SPD. אבל מSPD נתן תמיכה והכל כמו שצריך ועד היום בעצם אנחנו אצלו. הבנאדם מעולה אין בכלל מה לדבר מבין אם יש עיקובים בתשלום או כל דבר אחר. הלקוחות מרוצים אנחנו מרוצים וכרגע נמצאים בשגשוג כלפי מעלה שזה דבר מעולה. כעת לצערי אני מרגיש חנוק מאוד ושפשוט נמאס מהכל ואחרי כל מה שעברנו וכמה פעמים שכמעט סגרנו אני רוצה להודיע שלא הפסדנו כספים אף פעם בלי עין הרע ברוך השם. תמיד הצלחנו גם אם הוצאנו כסף מהכיס בסוף החודש לכסות אותו ועם רווחים. אז סיימתי בעצם את הסיפור המקוצר שמכיל את כל הפרטים מההתחלה שלי בWisetp ועד הסוף. (ההתחלה בעצם זה היה Serv-In אבל נגנב הדומיין למי שזוכר את הסיפור והפך לאתר פורנו). אני רוצה להודות לכמה אנשים שבאמת אנשים טובים מאוד : דבר ראשון לעמיטל השותף שלי הבנאדם שאני הכי מעריך בעולם, הוא נותן הכל מדברים בכיף נפגשנו כמה פעמים ותמיד מדברים על הכל ובכיף.(הוא גר בצד השני של העיר שלי). הבנאדם מוכן לעזור לכל אחד בכל מצב באמת סחטיין עמיטל יצאת כריש ![]() בר הבנאדם הכי מגניב שאני מכיר, עוזר בהכל בלעדיו בעצם לא היו לי את השרתים שלי. הבנאדם מתחזק מעולה!, יודע לעשות גם כן את חנוכה טוב חח (ממ.ק22). על והצלח בר תישאר בנאדם כלי כמו שאתה ותשמור על קשר אה? אבי התומך הטכני של Wisetp בלעדיו? Wisetp לא הייתה חצי ממה שהיא היום. בנאדם שאוהב לדאוג ולהשקיע וגם כשאתה רוצה לתת לו בתמורה להשקעה הגדולה שלו משהו אפילו הכי קטן הוא לא רוצה והוא אומר שהוא עושה את זה בשביל הכיף שלו. מדבר איתו גם כן הרבה בטלפונים ובנאדם זהב ![]() שגיא התומך הטכני השני של Wisetp גם הוא כמו אבי היו איתי מההתחלה, בנאדם נשמה אוהב לעזור עושה מה שאתה מבקש ממנו ואני סומך עליו בעיניים עצומות. גם לגבי השרתים שלי סומך עליו בעיניים עצומות שלא יעשה בהם שטויות. סדי השותף השלישי שהיה ופרש באמצע בנאדם נשמה גם הוא אוהב לדבר ולהשקיע אין מה לדבר. תאי האחרון בצוות בעצם בנאדם נשמה גם כן הוא אוהב לעזור וסבבה לדבר איתו, יש לו ראש גדול - יעשה הרבה כסף כשיהיה מבוגר יותר. אסף מפנומן בנאדם נשמה אני פותח איתו איזה אתר יחד בנאדם הכי סטלן בעולם מצחיק אותי לפעמים עם השטויות שלו אבל אחלה בנאדם.(בהצלחה בצבא). אבי ועדי מLOM אנשים חבל על הזמן נשמות אין מה לדבר בכלל אם צריך אותם הם תמיד יהיו שם כדי לעזור או סתם לדבר לעשות צחוקים. אקספרט סרב - נמרוד אחלה בנאדם, נשמע בחור טוב. אופיס סרב - אליאור שקנה אותה בנאדם זהב גם הוא אין מה לדבר בכלל כמו ירין שהיה לפניו בנאדם נשמה שסבבה לדבר איתו. פרו הוסט - עדן בנאדם מגניב נחמד לדבר איתו ורציני בעסקים. רונן מלייט ארה - בנאדם נשמה מצחיק אותי לפעמים אבל אחלה בנאדם. כשהזמנתי ממנו בהתחלה דומיינים היה מספק אותם יותר מדי מהר =]. אבי מSPD - בנאדם נשמה שבעצם עכשיו Wisetp מאוחסנת עליו (חלק מהשרתים שלה). מי ייתן ותחזור בשלום מהצבא בעזרת השם. אני רוצה להודות לעוד מספר אנשים : המעצב שחק (Shap Design), הפלאשר אבי, המעצב אלירן(ETWD) ועוד רבים טובים ואחרים כאן מהפורום הזה . (מצטער אם שכחתי כמה אנשים פשוט רשמתי הרבה ![]() אני רוצה להגיד תודה רבה לכולם על התקופה שעברתי בWisetp - איך אומרים ? היה טוב וטוב שהיה ... נראה אולי בעתיד אחזור לכאן לעסוק במשהו מתקדם. אז זהו בעצם האשכול האחרון שלי מטעם Wisetp וכל הלקוחות מוזמנים לדבר איתי בICQ אהיה זמין עד ה6.8 שאני נוסע לאילת בעזרת השם ומהרגע שאחזור מאילת הבעלים החדשים שבא במקומי יחליף אותי שם. זה הרגע לבקש סליחה מכל ה ![]() מצטער מכל ה ![]() בברכה, מאור בעל Wisetp בפעם האחרונה. לילה טוב ושבוע מעולה. Last edited by MaorD; 30-07-06 at 01:13.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|