![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
המשולש שלי לאתגר.
http://mykart.net/pascal2.php
מוגבל ל-28 שורות. חבל להציף את השרת סתם =]
MyKart.Net - אתר הקארטינג הישראלי מסנג'ר: tal@mykart.net אייסיקיו: 6990089 אימייל: tal.aviel@gmail.com Last edited by Tal Aviel; 20-07-06 at 01:25.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מוגבל ל 28 שורות .. התכוונת..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
כן
![]() מותר גם להגיב ![]()
# 4 |
חסום
|
יפה מאוד...
רק נקודה לשיפור העיצוב של המשולש: שים לב שככל שהמשולש גדל ככה המספרים גדלים למספרים דו ספרתיים, תלת ספרתיים וכו... דבר זה גורם למשולש להיראות לא ממש כמו משולש (הצלעות עקומות...). גם אני נתקלתי בבעיה הזאת ומצאתי פתרון אבל לא הצגתי אותו. תנסה למצוא גם אתה פתרון לזה ותציג לנו פה. בהצלחה עריכה: תוריד את ההגבלה ל20. המשולש נראה זוועה מ22 ומעלה |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני עובד ב1280 על 1024 ועד 28 אני רואה אותו טוב. בקשר לבעיה שלך, אני לא חושב שמתייחסים לבעיה עיצובית אבל אני אחשוב על משהו כבר מחר =] תודה.
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() בקשר לרזולוציה, רוב האנשים משתמשים ברזולוציה של 1024*768 ואחר כך 800*600 אז לדעתי תתאים את זה ל1024*768 בהצלחה... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() את האמת שיותר התרכזתי בתיכנות, למרות שלא היה קשה מדי. אני אחשוב מחר על פיתרון לעיצוב , זה לא צריך להיות מסובך יותר מדי.. תודה טל
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|