|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אתגר-הזמנת אנשים..
שלום לכולם..
החלתטי לתת לכם אתגר.. רק לפני אני רוצה להבהיר כמה דברים: 1. זה לאתר שנבנה כתרומה ולא יוצא ממנו שום רווח!!! 2. האתר הוא לכולם.. אני מעדיף שלא לפרט עכשיו פרטים בהמשך.. 3. זה אתר שממש רצוי עכשיו.. כמו שאמרתי אני לא יכול לפרט עכשיו.. 4. זה אתר זמני שיהיה כיים רק לזמן מסויים.. אוקי ועכשיו מה האתגר: ליצור מערכת שיהיה בעמוד הראשי תיבה ובה יהיה רשימת הזמנות רצה(נגללת).. הרשימה צריכה להיות בנויה לפי הפרטים הבאים: משפחת "כהן" טלפון: "04-6789456" פלאפון: "050-1234567" אזור מגורים: "ירושלים" הערות: "בלה בלה בלה.." (הגרשיים מסמנים רק את הפרטים הם לא אמורים להיות מוצגים) למטה יהיה אפשרות להוסיף הזמנות שיצתרכו לתת את הפרטים הבאים: שם: משפחה: טלפון: פלאפון: אזור מגורים: הערות: וההזמנות שאנשים יוסיפו יגיעו לפאנל ניהול והמנהל יצטרך לאש אותם בשביל שהם יופיעו שם.. מכווה שהבנתם.. נ.ב. שפת תיכנות מומלצת בשביל זה היא PHP.. |
![]() |
# 2 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() ![]() יש אשקול כזה, אשקול התנדבות בהצעות ובקשות שונות אם אני לא טועה... ![]() |
|
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
איפה האתגר?
|
![]() |
# 4 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
רק אני רואה פה הרבה עבודה שחורה וכלום מחשבה?
кто ты?
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 6 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
# 7 |
Permanently Banned
|
לא ניראה לי שזה לוקח הרבה זמן אם אתה לוקח למשל מערכת של דשים ומערכת של יצירת קשר לפאנל ניהול..
אני פשוט מעצב עכשיו עיצוב לאתר ואני לא מחפש שום פרייאר שאתם תידעו על מה האתר אתם תגידו לי כל הכבוד.. |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
לא הבנתי...
אתה רוצה שיתכנתו לך ועוד במסווה של "אתגר"? |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
רק להוסיף לדבריו של eLad, קיבלת אזהרה בנוסף.
|
|