|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() טוב, אז קודם כל אני לא יודע אם בכלל מותר לתת ביקורת על עיצובים של חברות איחסון בהוסטס. אם לא אז תמחקו, או תעבירו לפורום המתאים. [מצטער מראש]
אז ככה, ראיתי בחיים שלי בטוח מעל ל-1000 אתרי איחסון, כלומר עיצובים של אתרי איחסון ועד היום לא ראיתי את העיצוב של Expert-Serv.co.il שהוא כל כל: - נוח לניווט - נוח לקריאה - מסודר - צבעים יפים - החבילות נראות מאוד מקצועיות - הצורה של האתר - המיקום של כל דבר - הלוגו / באר המלבני והלא "גדול" - תפריט יפה כולל תת תפריטים - המיקום של בדיקת זמינות הדומיין - ממש מקום טוב - המיקום של החלפת השפה - הקידוד מאוד טוב, אך שוקל הרבה - אולי פשוט השרתים איטיים או שהתמונות שוקלות הרבה כל הכבוד ל- ![]() אין לי שום קשר לחברה או למעצב, פשוט הייתי חייב לתת ביקורת כדי שתראו מה זה עיצוב מקצועי, נוח ויפה. בתור לקוח שאין לו איחסון ומחפש אחד, ישר שהייתי רואה את העיצוב הייתי רוכש חבילת איחסון, זה נראה שהחברה השקיעה הרבה ולכן זה משפיע על הלקוח. בבקשה תגיבו לנושא, כי מעניין אותי האם גם אתם חושבים כמוני. תודה, אלי. Last edited by Homie; 13-07-06 at 20:39.. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מסכים עם כל מילה... רק הייתי משנה את שם החברה, מעיף את ה Serv... משאיר את ה Expert לבד... או בוחר שם אחר, כל דבר, בלי Serv או Host. וזה יהיה מושלם
![]() רעיון טוב לתת ביקורת על עיצובים, מסכים איתך ידידי... עיצוב מושלם. |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל אנחנו מדברים על העיצוב ולא על השם. |
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
באמת עיצוב מדהים.
אבל זה ידוע שכל עיצוב של אלירן מדהים P: הקידוד באמת שוקל הרבה, ואני אישית הייתי מקודד גם את הכותרות של "שירותים נוספים" ו"התחברות לקוחות" חוץ מזה הכל אחלה בעיצוב, ובאמת אחד העיצובים והחזקים יותר של אלירן ובכלל של עסק איכסון.. |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
חבר חדש
|
למען האמת, לא כל כך אהבתי את העיצוב,
לעומת זאת, העיצובים שלו לbestserv ולisrael-serv לשעבר הם מדהימים |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
מצטער לא משהו מיוחד!
|
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
פותח הדיון, קודם כל תודה רבה לך, עכשיו העיצוב יכל להיות הרבה יותר יפה עם הם היו עושים בדיוק כמו בעיצוב עצמו, פה הם שינו גודל טקסט, נגעו בצבעי הטקסט, ושמשנים זה תמיד נהרס, אבל לא נורא בסדר, העיקר שיהיה להם בהצלחה. ותודה למגיבים.
# 9 |
Permanently Banned
|
השם נוראי למה?תמיד חייבים שהאתר יהיה יציב ללא בעיות?אז היה בעיות,אין חברה שהיא תמיד על 100 וזה לא נורא לפעמים לא ליהיות על מאה,קנינו שרת יעודי חדש משלנו,וניהיה שוב על מאה,חוץ מזה,לדעתי השם לא כלכך רע מבחוץ...עם יש איזשהי בעיה באתר שמורידה לנו את ה"שם"אשמח עם תתנו ביקורת בונה,אבל לא ישר להגיד,החברה גרועה...כי לכל אבל לכלחברה יש גם מצבים של איטיות.
ובקשר לעיצוב,קנינו את התכנות מדהניאלל טוני,התכנות עלה מלא כסף,ולקח לנו זמן לסדר,בגלל זה לקח כמה זמן לעלות את העיצוב,ועדיף אתר מסודר,מאשר אתר לא מסודר בגלל שרוצים להעלות עיצוב ![]() Last edited by Nimrod Levy; 14-07-06 at 00:13.. |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
מסכים.. עיצוב באמת יפה ומקצועי!
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|