|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
סטייל הוסט| מחירון שמות מתחם- תזכורת
שלום רב,
style-host.net תשמח להציע לך דומיין עולמי (com/org/net/org/info/us) ב 45 ₪ לשנה. (הספקית IPOWER) הספקית גודדי הדומיינים הבאים (com/org/net/org/info/us) ב 60 ₪ לשנה. המחיר כולל: * תמיכה. * הדומיין נירשם על שם הלקוח. * הלקוח מקבל פאנל ניהול. להזמנות, אנא צרו קשר באחת מהדרכים הבאות: בוריס: איסקיו שמספרו: 219560 טלפון נייד: 052-5362821 מני: נייד:054-6450344 איסקיו:232844436 מסנג'ר:meni_s2004@walla.co.il מתן: ICQ: 309330595 Email: Sales@style-host.net * המחירים כולל מע"מ. *סטייל-הוסט רשומה במס' ופועלת כחוק. *יש אפשרות לשלם באשראי ודרך הבנק. *הלקוח מקבל חשבונית מס/קבלה. המשך יום נעים, בוריס. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
המשך יום נעים, בוריס. Last edited by Boris; 12-07-06 at 13:37.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני למשל קניתי 4 דומיינים שהם כללו תמיכה אז תמיכה? לא קיבלתי בכלל! למה? כי לא הייתי צריך אותה. ואיזה תמיכה יכולה להיות? שינוי DNS? =\ |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אין תגובה, אלה הם המחירים שלי אתה לא מעוניין? אתה מוזמן לבחור באחת ממאות החברות שקיימות בשוק.
תבינו, סטייל הוסט רשומה כעוסק מורשה ועל כל עיסקה אנחנו משלמים 15.5% מע"מ ועוד מס' הכנסה אני לא רוצה להרוויח משם מתחם שקל אחד ולתת תמיכה של שנה! ציטוט משיר "אם סי נטו" של האומן סאבלימינל "לא מסכימים להיות אומנים סובלים כמו כל הפטטים" Last edited by Boris; 12-07-06 at 15:52.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום Off-Topic
|
שקל?
במחיר הזה על כל דומיין מאייפאוור אתה מרוויח 25 שקל... ועל כל דומיין מגודדי אתה מרוויח 9.7 שקל... ודוגרי הם צודקים, אין תמיכה בדומיין... מקסימום שינוי DNS... וגם זה אחרי פעם אחת הוא כבר יודע לבד...
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני לא אגיב יותר בנושא הזה בקשר למחיר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|