|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בניתי מונה מבקרים ואני צריך עזרה
בניתי מונה מבקרים ב php
ועשיתי שאם ניכנסים לדף נגיד counter.php?id=2 זה כמובן יוסיף מבקר אבל איך אני יכול לעשות סקריפט שיציג את המונה באתר? ללא צורך בקובץ על השרת כמו באתרים חנמיים למוני מבקרים? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אתה מאקסייט?
ואולי תראה את הקוד? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רוצה את זה עם תמונות - GD (http://il2.php.net/gd)
אם אתה רוצה סתם טקסט, סתם echo. |
![]() |
![]() |
# 4 |
I am root
|
אני הייתי הולך על cgi בשביל זה ,
אפשר על בסיס פרל על בסיס סי או על בסיס באש מה שאתה מעדיף. כמובן שאתה צריך לדעת לעשות גישור בין 2 אתרים משרתים שונים בשורה התחתונה , אתה צריך שרת שממנו הסקריפט ירוץ , ושהשרת הזה ידע לקבל נתונים בזמן אמת מדף שנמצא בשרת מרוחק , ההצגה של הפלט תתבצע בשרת שלך , והשרת המרוחק רק ימשוך ממנו את הלינק של התמונה עם המספר ( או של הערך המספרי בטקסט שזה יותר קל מתמונה בשביל מתחילים) , אני ממליץ לך לתכנן אלגוריתם לפני שאתה מדבר על לבצע את הפעולה. בעקרון זה צריך להיות גם מבוסס על זיהוי של כל דף , נגיד שאתה רוצה שהמערכת שלך תרוץ על יותר מאשר אתר אחד , אתה צריך מערכת שתזהה כל דף בנפרד ,ותחזיק מונה בנפרד לכל אתר. אתה יכול לעשות בשביל זה מסד נתונים ב sql , אבל אני אישית הייתי הולך על מסד נתונים עצמאי ( לא בעיה לבנות בבאש או בסי ). כמובן אם הייתי מבזבז את הזמן שלי בלבנות כזה דבר גם הייתי מוסיף מערכת הגנה מפני זיופים ועוד כמה שטויות , אבל זה כבר דורש ממך גם לקלוט כתובות איפי של המבקרים ולהעביר אותם גם כן למסד נתונים עם מערכת בקרת כניסות ( שוב לכל אתר צריך מסד נתונים של מבקרים משלו. ) מה שהכי חשוב , שלא יהיו באגים , אני אפילו לא התחלתי לחשוב על אלגוריתם בשביל זה ,וכבר אני צופה מספר באגים. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, אם אתה מוצא שיטה יותר קלה אשמח אם תספר לי עליה. פשוט אני לא אוהב לקחת מערכות מוכנות ולהריץ אותן אני דוגל בשיטה של .. make it yourself dammit! ![]() בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
תוסיף לדף counter.php?id=2 הדפסה של הכמות כניסות. ותן לאנשים מסגרת לדף הזה עם הID שלהם.(זה הכי פשוט לעשות) |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
עשיתי
זה מציג את הכמות בכתב (לבנתיים) אבל אני רוצה לדעת איך עושים את הסקריפט (js) שאנשים יוכלו להשים את זה באתרים שלהם וזה יציג וגם יספור כמו המקור שנימצא על השרת שלי ולא דרך iframe וכן אני מ xcite (מנהל אותו) |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אפשר להשיג תמונות של מספרים מ 0 עד 9 ואז להפריד כל מספר לדוגמא אם יש
985 אז זה יפרק ל 9 ל 8 ול 5 ואז אתה עושה לדוגמא PHP קוד:
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתה
www.sit-e.net/ori/counter.php?id=2 הינה הכל פועל טוב אני רוצה להציג את זה נגיד באתר מרוחק לא על השרת ואני צריך סקריפט שאיכשהו זה יופיע שם כמו באתרים שנותנים את השירות הזה חינם נותנים להם סקריפט וזה פועל |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם לא,תמיד יש אפשרות לאי פריים..אבל לא מומלץ :\.... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא יעשה ב Gd כי אני לא יודע לעבוד עם זה אני לא מבין את המדריך באנגלית
אם אפשר לקרוא לזה ככה רק כותבים לי כמה שורות נותנים דוגמא והינה מדריך הייתי מעוניין שמישהו בפורום ירשום מדריך מפורט על זה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|