![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
האצת פעילות המחשב
קיימות תוכנות שתפקידן להאיץ פעילות המחשב , כמו Pc Booster .
אני מחפש תוכנה חינמית או Trial שתעזור לי עם המחשב האיטי שלי .. מישהו יכול להמליץ? לתת קישור להורדה? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
מחשב בלי ווירוסים=מחשב מהיר.
כל התוכנות האחרות הם סתם חרטה אחת גדולה. שים אנטיווירוס, ותפסיק לגלוש באתרי פורנו, והכל יהיה בסדר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח אהבתי
תנסה תוכנה שמנקה את הרגיסטרי |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מותק , המחשב שלי נקי מוירוסים ומספיווארים.. אם אתה לא יודע איזו תוכנה תעזור , אתה מוזמן לא להגיב. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
Ad-Aware לספיווארים - רק להריץ.
Ad-Watch - שיהיה פעיל במחשב. רג קלינר
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה המעבד שלך? אולי אתה מנסה להריץ יותר מדי משחקים, תוכנות וכדומה שמעמיסות על המחשב. או שבאמת יש לך ספייווארים וכדומה..
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם אתה רוצה את הפיתרון הכי טוב, זה לגבות את הרגיסטרי בכל פעם שאתה מבצע התקנה מחדש של המערכת יחד עם התוכנות שלך וזהו. לי יש תוכנה קטנה ונחמדה שבניתי שמגבה לי את הרגיסטרי באופן אוטומטי ובאותו האופן משחזרת לי אותו במידה ואני מקליד מילת בקרה. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
איליה.
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לי Spyware Doctor , אין בכלל מה להשוות בינו לבין adaware ו adwatch זה עולם אחר. קיימת בתוכנה טכנולוגיית OnGuard שמונעת מ spyware/adware להכנס למחשב , מזהירה אותך מפני אתרים הגורמים לספייוואר וגם חוסמת PopUps . אין לי וירוסים במחשב , לאחר בדיקה יסודית ב-2 אנטיוירוסים (Nod32 , Kaspersky) ובדיקה ב Scan Online של Pandasoftware . אם בסריקות האלה זה לא מצא , אז באמת אין זכר לוירוסים. אני משתמש באנטי וירוס קספרסקי בכללי. אני יודע שהמחשב שלי די ישן , אבל זה לא אומר שהוא צריך להתקע כמעט בכל דבר שאני עושה.. גם אין לי הרבה תוכנות על המחשב , רק התוכנות הבסיסיות והנצרכות ושני משחקים. התקנתי Tune UP כדי לנסות להאיץ את המהירות - ניקוי ותיקון של רגיסטרי , ניקוי קבצים לא רצויים , תיקון בעיות וקריסות של המחשב ,סידור setting , וכו'.... התוכנה גם ממליצה לבצע כל מיני פעולות כדי לשפר את תפקוד המחשב , כמו שינוי הגדרות תצוגה ושיתוף. אחת ההמלצות היא לשדרג את המחשב מ 250Ram ל 500 . אני לא יודע מה זה בדיוק Ram ואם מה שיש לי זה ממש קצת? ומזה מעבד אני גם לא יודע האמת.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מותק, אני בא לעזור. דבריי היוו עצה. תבחר אתה אם לקבל אותם או לא. מה שאני מבקש ממך זה לא להרים עליי את האף. כי אני לא בא להתנשא. תודה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|