![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיית התחברות ברשת אלחוטית.
אהלן.
יש לנו בעיה כזאת: חבר שלי הצטרף לשרות רשת אלחוטית ביתית של בזק עכשיו הבעיה היא כזאת במחשב אחד הכל עובד טוב ויפה אבל המחשב השני למרות שהוא מקושר אי אפשר להתחבר ממנו לאינטרנט, זה ראוטר 600ew של Aztech. בקשר לתמיכה מבזק תשכחו מזה שאלוהים ייקח אותם רצו 200 שקל על ההתקנה הסתדרנו לבד רוצים 60 שקל על תמיכה? אין להם בושה הם סיפקו מוצר וככה ההתייחסות שלהם ללקוחות. בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעייה ככה שגם במחשב השני ניתן יהיה להתחבר לאינטרנט. Last edited by Jarhead; 28-06-06 at 13:45.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה הודעת שגיאה זה נותן לך?
תבדוק אם הוא משתמש בפרוקסי גם לי הייתה בעיה דומה לפני כמה זמן תבדוק בהתקנה אם הקוד הצפנה רשום טוב, אם הוא מתחבר לרשת אלחוטית כמו שצריך.. תבדוק את רמת הקליטה, יש לך כזה למטה משהו שיורד ועולה תבדוק על כמה הוא. כל מה שעלה לי לראש ![]() תעדכן אותי ונבדוק מה עוד אפשר לעשות
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה על התגובה, במחשב עם הראוטר האינטרנט עובד חלק, הוא משדר למחשב השני המחובר למתאם, והתוכנה של המתאם מציגה שהקליטה מעולה (90% בערך).
הבעיה זה שהחבר שלי לא הגדיר שום דבר מיוחד במחשב האורח (עם המתאם) ולא עשה איזשהם הגדרות שכנראה צריך, יש סיכוי שתתנו איזה מדריך? המחשב האורח הוא על מערכת Win98SE תודה מראש, שייפלו בזק! |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ושתבין, לפני שעשיתי את הרשת, שאלתי אותם זה כולל תמיכה? הנציגה אמרה לי שהמחיר לא כולל תמיכה אבל אם יהיו לי שאלות שאפשר לטפל ולעזור לי דרך הטלפון ולא יצטרכו לשלוח לי טכנאי הביתה אז אין להם בעיה לעזור לי... בקיצור, הם רק רוצים כסף, לפני שמשלמים להם הם יכולים לדבר איתך הכי יפה שבעולם, לתת לך מחיר טוב והכל אבל אחרי שהם רואים את הכסף אצלהם לא אכפת להם ממך. גועל נפש, אני עכשיו בטוח שאיתי הם גמרו את העסק לפעם הבאה. טוב, עכשיו לבעיה שלך ![]() איזה מתאם הביאו לך? קטן כזה שמזכיר בצורה דיסק און קי? שמחובר ב USB למחשב? תן לי את הדגם.. ועוד משהו, בקופסאות יש מדריכים לכל ההתקנות.. פשוט תעבדו לפי זה. ולך למחשב שלא עובד ותבדוק אם הוא מגיב לפינגים..
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל התקנת את הדרייבר לכרטיס???
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|