|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לדעתי הגזמתם עם אדם
אדם בנאדם אחלה
הוא עזר לי המון בשרת בגלל שאדון משה מדיגיטק נסע לטורקיה לשבוע והשאיר אותי בלי Root ! בכל מקרה לדעתי קצת הגזמתם יש לו חברה איכותית וטובה הוא לא נוכל ואפשר לסמוך עליו הוא איחר טיפה עם אקסטרים-סרב וזה קורה לכל חברה בעולם שלפעמים יש קצת איחורים ובעיות ואני לא מכיר אף חברה שבחיים לא היה לה שום בעיה קטנה בכל מקרה , חבל מאוד שכולם ישר התנפלו על אדם , כי לדעתי הוא אחלה בנאדם ולדעתי צריך גם להוציא אותו מהחסימה הוא לא אשם שהוא התעצבן עקב מה שקרה , ואני אישית מבין אותו.. יום טוב לכולם, בן. |
![]() |
# 2 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הבנאדם הזה לא מגיע לו חברה בכלל. זה אחד מן האנשים האלה שמטיילים עם החברה ב"סטלה" שלהם, זה מה שקורה כשנותנים ל"ערס" לנהל עסק. |
|
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אז שלא יתנו לפריקים ואשכנזים לנהל חברות בדיוק כמו שאתה אומר !!!!!!!!! |
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מסכים איתך בכל מילה !!
מישו פה זורק איזה מילה וכולם כמו חיילים ישר אחריו מכפישים שם של חברה שלמה !!! חבל די הוסט יש לה שם גדול בשוק ההוסטינג וחבל שמשתמשים זבלים סלחו לי על הביטןוי הורסים חברה שלמה אז היה קצת עיכוב מה קרה גם הוא בנאדם פשוט לא מתביישים האנשים כאן. |
![]() |
# 5 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה טוען שכל אחד שהוא ספרדי הוא ערס?...או שלהפך,אתה טוען שכל אחד אחר הוא פריק? עדיף שתנמיך קצת עם הדעות שלך.... וכן,לי יש בעיה עם ערסים,ה"ערסים" הורסים את המדינה ומשחיטים אותה....ערס זה דבר שיותר גרוע מפלסטיני,כי הוא גם אחד מאיתנו וגם הורס לנו ואותנו..... Last edited by meshuga; 22-10-05 at 03:18.. |
||
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תאמין לי שיש כאן אנשים ואנשים שהם בעלי חברות אכסון שמחכים שיהיה איזה פדיחה כדאי ללכלך ולהרוס אחד לשני ככה אני חושב שהכל ידרכדר כאן לשוק במקום להחמיא אחד לשני , זה מה שעושים וחבל !!!
|
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ולי יש בעיות עם פריקים ועם אנשים כמוך אני חושב שאנשים כמוך הורסים תמדינה סבבה?
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|