|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
הצעה מפתה לחברת שרתים מצליחה!
אוקי זה הולך ככה.. ב28 לחודש הולך להפתח קלאן לא נורמלי בסצנת הסיאס..
אני לא סתם אחד שמדבר יש לנו את השחקנים המתאימים לכבוש את הפסגה! בעיקרון מה שאנחנו צריכים זה ספונסר לשרת סיאס 12 איש בתמורה לכך תקבלו בפתיחה של הקלאן פרסום לא נורמאלי.. מתוכנן שבערוץ יהיה משו כמו 150 איש ותחשבו שנפרסם אותכם בערוץ ואת הדילים שלכם בנוסף בתקופת הקיץ זה הכי משתלם!!! כי יש מלא מלא תחרות אוןליין ולאן של סוף הקיץ בתחרויות האוליין נפרסם אותכם בטאגים של הקבוצה (נרשום את שם החברה אחרי השם שלנו ובעיקרון יש משו כמו 100 - 200 צופים שמסתכלים על המשחרק וייראו את שם החברה. בלאן אנחנו מוציאים חולצות שנלבש! על החולצות יהיה שם החברה + האתר ובנוסף לכך אלה שלא יגיעו יוכלו לצפות במשחקים מהבית ושם הם יראו את שם החברה בטאגים ! חוצמיזה שאנחנו לא קלאן שמפלצף סתם המטרה העיקרית שלנו היא חצי גמר עד גמר בלאן בתחרות האדוונסד. וכל מה שאנחנו צריכים זה שרת להתאמן בו! אוקיי אז נסכם את זה ככה.. מה שאתם מפסידים: -שרת סיאס אחד כולה שרת! מה שאתם מרוויחים: -פרסום מטורף כל מקום שנלך שמכם יהיה עליו -לקוחות שיקבלו מאיתנו המלצות! אם אתם מעונינים פנו אליי בפרטי אני יהיה כאן כל יום פעם אחת לבדוק תחשבו טוב טוב מה אתם מרוויחים ומה אתם מפסידים.. בנוסף מי שלא יהיה מרוצה מתפקוד הקלאן שלנו ומהפרסום יוכל לסגור את השרת מתי שבא לו.. ואני מבטיח שתקבלו תוצאות טובות מספיק כדי לא לסגור! |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
אם יש לך קלאן עם שחקנים טובים
למה שלא תשקיע קצת כזה בזה
|
|