![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה (קבצי סקין)
יש לי קובץ סקין שבנוי מפונקציות.
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקשתי הגדרת משתנים וכמובן תנאים, תנאים זה דבר המפתח בקבצי הסקין שאני צריך.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אי אפשר בתוך "איזור אריזה" לשים דברים שהם לא משתנים אם שים פונקציה שמחזירה ערך למשל אז יהיה שמה מקום ריק.. וכדאי לשים את המשתנים בתוך סוגריים מסולסלות. הרעיון של קבצי סקין זה שהPHP ישאר בחוץ אז כדאי שבמקום לעשות if פשוט תעשה פונקציות שונות. ככה לפחות עובדים בIB וזה הכי נח ככה לטווח הרחוק.
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז פשוט מצד אחד להגדיר את קבצי הסקין, ואילו מצד שני להגדיר פונקציות של PHP?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
כשאתה קורא לפונקציות הסקין אתה כבר מציב בתוך הפרמטרים של הפונקציה את הערכים של התשובה. למשל:
$this->skin->names($my_name, $your_name); וכו' |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
נאמרו פה הרבה שטויות... אני רוצה להבהיר כמה דברים... :
ציטוט:
אני אסביר... לדוגמא אני רוצה להשתמש באותו טמפלט גם לעריכה וגם להוספה... כאן ה IF באים ביותר נוחות בתוך הטמפלטס אני לדוגמא בניתי מערכת טמפלטים שתומכת באפשרות של תנאים ואז כשאני רוצה לעשות משהו כזה אני פשוט עושה ככה : PHP קוד:
וזה סתם דוגמא קטנה.. לגבי השאלה עצמה : הוצאת הפלט צריכה להיות השלב האחרון שאתה מבצע אתה צריך לבנות פונקציה שיודעת לסנן את ה <if option ואת <else /> ואת הסיומת של ה IF אחרי שמצאת אתה צריך לבדוק אם התנאי מתקיים ואם כן להחזיר את הטקסט בלי כל ה IF אלא עם הטקסט שצריך להיות מוצג מכיוון שדפדפנים לא תומכים בתנאים. אני מקווה שהבנת את העיניין. PHP קוד:
הדרך השניה הרבה יותר טובה....... למרות שכשעושים את זה בפונצקיה צריך למצוא דרך אחרת יש כל מיני אפשרויות אחת מהם היא func_get_arg בכל מקרה אני מקווה שהרעיון מובן... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה רבה, אני אנסה זאת בקרוב.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואם אתה רוצה לתת למשתמש לערוך את הסקין מהלוח בקרה זה יהיה סיוט.
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|