![]() |
# 1 |
חסום
|
מבקש מפרט
שלום,
חסכתי מספיק כסף ואני קונה מחשב חדש בשיבעת אלפים שקלים. אני רוצה 64BIT אינטל עם ליבה כפולה. יש מצב מישו מכין לי מפרט מלא?!? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כמה זה דחוף לך?
למחשבים מבוססי אינטל הייתי מחכה שהקונרו יצא לשוק. אחרת עדיף ללכת על AMD. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
אני מזמין את המחשב ביום ראשון |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
שלום צודק, עדיף לחכות עוד קצת (חודש - חודשיים) שהקונרו יגיע ואז לקנות.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אפשר לקבל מידע מזה קונגור?!?
אני לא יכול לחכות, אני חייב את המחשב לזמן הקרוב |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
הConroe הוא מעבד שעולה חצי ממחיר המעבדים החזקים בעולם וחזק יותר מהם.
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שאלה אחרונה לפני שאני מפרסם לך מפרט
מה אתה מעדיף זכרון או כרטיס מסך או שבכלל אפשר להשאר עם 1G זיכרון וכרטיס מסך 6800 512MB SLI ואז אנחנו נשארים על בערך 6500 |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
אני רוצה גם רמקולים איכותיים שלא יעבור את ה7.5 אלף תודה רבה לך |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() לוח אם: Gigabyte G8NS GA-8N SLI NFORCE4 1066 4xSATA2, 3PATA PCI-Express Broadcom 1000 Dual channell DDR2 667/533/400 Sound, IDE , 8 USB, 1394-optional, LGA775 SLI D- Core מעבד Intel : Pentium D 775 3.0G 2x2M BOX 930 DUAL CORE 775/800 זכרון: Geil 2Gb KIT (1G X2) DDR2 800 ULTRA כוננים קשיחים: Western Digital 250Gb SATA II או: Western Digital 80Gb SATA II Western Digital 80Gb SATA II סה"כ 160G בנפח בתצורת RAID לביצועים מטורפים כרטיס מסך: Point of View Geforce 6800GS 512 mb SLI DDR III צורב DVD: NEC x 16 DUAL LAYER (+DVD-RAM) BLACK רמקולים מיוחדים: Genius SW -HF 5.1 1200 5.1 Wooden Speakers מארז + ספק כח: Case Bond II + Hipro Power Supply 24 pin + SATA PFC או: ALIEN SILVER ALUMINUM+ LCD+ 2X LED FANS 520W PFC (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) Silver אחריות לרוב רכיבי המחשב 3 שנים מלבד צורב שנתיים וספק כח שנה מחיר עבור כל המערכת כולל הרכבה וציוד הקיפי 7,480 כולל מע"מ ![]() ![]() Last edited by kreamer; 23-06-06 at 19:30.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
רק שאלה אחת, הצורב DVD לפי מה שהבנתי הוא +. אני צריך - כי לפי מה שאני יודע אפשר לצרוב משחקים לPS2 רק עם - תקן אותי אם אני טועה. שוב תודה לך ![]() ועל מה אתה ממליץ יותר על המעבד הזה או על AMD athlon??? מחר אני הולך להזמין את המחשב ![]() אה ועוד משו, מה בעצם המערך RAID תורם לביצועים? תודה שוב ושוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|