|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
איך עורכים קובץ בלינוקס?
אני רוצה לערוך את הקובץ php.ini שבשרת אני מתחבר דרך ssh אבל מה אני צריך לרשום כדי לערוך את הקובץ ואיך בדיוק אני עורך אותו?
|
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
pico php.ini
nano php.ini תבחר אחד משניהם.. אחרי שאתה מסיים לערוך בשביל לשמור אתה לוחץ על ctrl + x ואז זה שואל אותך אם לשמור או לא תלחץ y.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עשיתי Locate על ל-php.ini ומצאתי שהנתיב הוא /user/local/lib/php.ini אז ניסיתי לרשום קוד:
pico user/local/lib/php.ini command not found מה בדיוק אני אמור לרשום כדי לערוך אותו? |
|
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
# 5 |
חבר מתקדם
|
תעשה
cd user/local/lib/php.ini ואז pico php.ini nano php.ini |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
במידה ולא מותקנים לך עורכים אתה יכול להכנס לגוגל למצוא לך חבילה התקנה בינארית או RPM ולהתקין באופן עצמאי וכך זה יעבוד... אני אישית אוהב את PICO שזה עורך מאוד נוח וקליל לתפעול בסביבת קונסול, יש אפשרות לקחת את NANO שזהו עורך שכמעט זהה ל - PICO (אישית לא מצאתי הבדל). בכל מקרה בהצלחה... יבגני |
|
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל אופן, לדעתי אם לא מותקן לך pico רוב הסיכויים שיהיה לך nano\ee\vi.. תבדוק אחד משלושתם. אבל ברמת העיקרון אני ממליץ לך על pico\nano, שני עורכים קלים לעבודה.. תוריד אותם כמו שיבגני פירט הודעה מעליי. בהצלחה ![]()
# 8 |
מנהל ראשי
|
ואם אין לך nano/pico משום מה..
yum -y install nano |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אוקי עם הפקודה nano זה עובד אבל אני לא רואה כלום בקובץ זה מה שאני רואה
מה אני צריך לעשות עכשיו? אני ממש לא מבין בזה ואני כולה רוצה לערוך שם את להגדרות האלה HTML קוד:
memory_limit = 8M ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB) upload_max_filesize = 20M ; Change it to the max file size you allowed for uploading post_max_size = 8M ; Set this to double the size of upload_max_filesize |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|